Kupameccsekre készülnek csapataink

A MÁV Előre női és férfi csapatára is a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágói várnak az előttünk álló hétvégén. A nőknél a MÁV Előre SC-Bericapnek óriási bravúrt kéne végrehajtania a címvédő FATUM Nyíregyháza ellen a továbbjutáshoz. A férfiaknál a MÁV Előre SC-Foxconn kényelmesebb helyzetből várja a Szolnok elleni párharc második felvonását.

A női röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a MÁV Előre SC-Bericapnek csak megnehezítenie sikerült a FATUM Nyíregyháza dolgát, amely végig vezetve nyert 3:0-ra Székesfehérváron. A címvédő így biztos előnyről várhatja a szombaton 18 órakor kezdődő visszavágót, Jurij Melnyicsuk lányaira pedig roppant nehéz feladat vár a Continental Arénában.

A MÁV Előre SC-Foxconn éppen ellenkező előjelekkel készülhet a Szolnoki Röplabda Klub elleni második mérkőzésre, ugyanis Dávid Zoltán együttese az odavágót 3:0-ra nyerte meg a Tisza partján. Csapatunk mellett szól az a tény is, hogy a szolnokiakat a bajnokságban már sikerült oda-vissza verni. A kupapárharc második felvonására vasárnap, 17 órai kezdéssel kerül sor Székesfehérváron, a Jáky középiskola tornacsarnokában.

Női Magyar Kupa nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
December 4., 18.00: FATUM Nyíregyháza – MÁV Előre SC-Bericap
Continental Arena, Nyíregyháza

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
December 5., 17.00: MÁV Előre SC-Foxconn – Szolnoki Röplabda Klub
Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Technikum, Székesfehérvár, Deák Ferenc utca 11.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!