Magyar bajnok feladóátló érkezett

23 esztendős feladóátlóval bővült a MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabdacsapatának játékoskerete. Bibók Balázs a GreenPlan-VRCK-tól csatlakozik Dávid Zoltán Extraligás együtteséhez.

A kazincbarcikai nevelésű röplabdázó öt éve tagja a Vegyésznek, a MÁV lesz pályafutása második klubja. Legnagyobb sikerét a 2018/2019-es bajnokságban érte el, amikor megnyerte az Extraligát klubjával. A legutóbbi szezonban negyedik lett az élvonalban, a bronzcsatában is játéklehetőséget kapott, mint ahogy a nemzetközi Challenge Kupában szintén pályára lépett. A Magyar Kupában ezüst- és bronzéremmel büszkélkedhet.

Bibók Balázs

„Célom, hogy minél többet fejlődjek és egyre nagyobb meccsrutinra tegyek szert. Úgy gondolom, hogy a MÁV vezetősége biztosítani fogja számomra az ehhez szükséges lehetőséget. Szeretnék jól kijönni az új csapattársaimmal és fontosnak tartom, hogy egységes csapatot alkossunk. Jó lenne, ha minél jobb helyezést tudnánk elérni a bajnokságban és a kupában is. Nagyon örültem, amikor felkeresett Dávid Zoltán és rám gondolt, mint új igazolásra. Azért esett a választásom a MÁV Előre SC-Foxconn gárdájára, mert úgy érzem, itt minden adott ahhoz, ami szükséges egy fiatal röplabdázó fejlődéséhez.”

Köszöntünk Balázs, és sok sikert kívánunk!

(Fotók: Bibók Balázs)

Tetszett? oszd meg!