Magyar Kupa: Kaposváron dől el minden

Rendkívül nehéz feladat vár a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatára a Magyar Kupában. Dávid Zoltán vezetőedző legénységének szerda este a FINO Kaposvár vendégeként, hátrányból kell kiharcolnia a továbbjutást a negyeddöntőben. 

A székesfehérvári odavágón a kaposváriak akarata érvényesült, így 3-1-es vezetéssel láthatják vendégül a MÁV Előre Foxconnt. Mindkét csapat könnyedén győzött a hétvégi Extraliga fordulóban, a FINO a Szegedet, a fehérvári alakulat pedig a Pénzügyőrt verte három szettben idegenben.

A kék-fehéreknek három vagy négyszettes győzelemre lesz szükségük, hogy elérjék az aranyszettet, ahol aztán a továbbjutás sorsát is eldönthetik.

„Sokat videóztunk az odavágó után. A szerdai mérkőzésen megpróbáljuk kijavítani azokat a hibákat, amiket korábban vétettünk. Stresszhelyzetben nem mindig sikerült fegyelmezettnek maradnunk, erről is beszéltünk a csapattal. A Kaposvár mellett áll a tapasztalat, nálunk viszont ott van az a fajta kohézió, amit kevesen tudhatnak magukénak. Hiszünk a továbbjutásban. Sokat dolgoztunk ezért, most pedig nehéz helyzetben kell megmutatnunk, hogy csapatként bármilyen akadályt le tudunk küzdeni

– nyilatkozta Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt. 

A FINO Kaposvár – MÁV Előre Foxconn Magyar Kupa negyeddöntő visszavágót a Hunvolley.tv élőben közvetíti. 


Magyar Kupa, negyeddöntő 2. mérkőzés

2024.01.17. szerda 18:00

FINO Kaposvár – MÁV Előre Foxconn

Tetszett? oszd meg!