Már a hétvégén eldőlhetnek a bajnoki címek sorsai

Akár már a hétvégén megnyerheti a bajnokságot a MÁV Előre SC-Bericap női röplabdacsapata. Nagy Fanni éllovas együttese a második TFSE-t fogadja szombaton, míg a szintén listavezető MÁV Előre SC-Foxconn férficsapat a Dág otthonába látogat vasárnap. Utóbbinak is van esélye lezárni a feljutás kérdését május elsején, ehhez azonban fehérvári siker mellett szegedi botlás is kell.

Szombaton rangadót vív a MÁV Előre, hiszen az első helyen álló gárda a második TFSE ellen lép pályára délután három órától a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban. Hazai győzelem esetén biztosan bajnok lesz a MÁV és feljut az Extraligába. Fehérvári vereségnél az utolsó forduló dönt a bajnoki cím sorsáról.

2022. április 30., 15:00, Székesfehérvár, VOK
Női röplabda NB I. 1-4. helyért:
MÁV Előre SC-Bericap – TFSE

A Dávid Zoltán vezetőedző által irányított MÁV a Dág vendége lesz május első napján. A délután öt órakor startoló összecsapáson újabb nagy lépést tehet a gárda a bajnokság megnyerése és a feljutás felé. Sőt, akár már el is dőlhet a bajnoki cím sorsa, de ahhoz nem elég három pontot érően nyerni Kholman Norbertéknek, a második helyen álló Szegednek ki kellene kapnia Miskolctól, vagy csak pontosztozkodással nyerhet.

2022. május 1., 17:00, Dorog
Férfi röplabda NB I. Liga 1-4. helyért
Dág KSE – MÁV Előre SC-Foxconn

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!