Megnyertük a Markovics Emlékversenyt!

Hibátlan mérleggel nyerte meg az idei Markovics Emlékversenyt a Felsőváros. A gyermek korosztályú együttes egyetlen játszmát sem veszített el a tornán.

A kiemelt csoportban érdekelt gyerekek a csoportkör során 2:0 arányban múlták felül a Gödöllő, a Kecskemét, az MTK és a Békéscsaba gárdáját. A döntőbe jutásért a Dunakanyar ellen is 2:0-ra győztek, a fináléban pedig a Békéscsabánál bizonyultak jobbnak, ugyancsak 2:0 arányban.

A csapat tagjai: Kiss Anna, Berkó Liliána (kiemelkedő játékos), Berkó Vivien, Barna Dorina, Sziládi Viktória, Blázs Eszter, Kovács Evelin Dafné, Orosz Bianka, Sötét Panna, Huszár Imola Nagy Anna. Edző: Fésűs Irén

A Felsőváros mini korosztályban két csapatot nevezett a röplabdatornára. Az egyes számú 9., a második számú 27. lett a résztvevő 48 egyesület közt. Utóbbi gárda ráadásul két évvel fiatalabb játékosokból állt a többiekhez képest, így kifejezetten jónak számít az elért eredmény.

A csapat tagjai: Virág Zsófia, Szentmihályi Odett, Budai Viktória, Nagy Jázmin, Lakatos Napsugár, Lakatos Kármen, Radics Vivien, Lukács Anna, Borostyán Fanni, Sötét Janka. Edző: Fésűs Irén.

Az eredmények innen letölthetők >>>

Tetszett? oszd meg!