Minden az utolsó fordulóban dől el! 

Az Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójához érkezett a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata, ahol a Fatum-Nyíregyháza otthonában vendégeskedik szombaton 17 órakor. 

Továbbra is kiélezett küzdelem zajlik a tabella második helyének megszerzéséért. A harcban álló csapatokra kőkemény csaták várnak az utolsó játéknapon. A jelenleg 27 ponttal második BRSE, a listavezető Vasas Óbuda ellen lép pályára idegenben. A fehérvári hölgyeket azonos pontszámmal negyedik helyen követő KNRC csapata pedig a sereghajtó DVTK-val mérkőzik meg Kaposváron.

A MÁV Előre Foxconnra nehéz küzdelem vár, a jobb pozíció megszerzése érdekében kötelező a győzelem Nyíregyháza ellen. A pozitív eredmény sem garancia azonban az előkelőbb hely elnyeréséhez, hiszen a második helyért való küzdelemben résztvevő klubok párharcainak alakulása nagyban befolyásolja az alapszakasz végkimenetelét. 

„Az alapszakasz utolsó fordulója még sok meglepetést tartogathat, hiszen három csapat is esélyes a második hely megszerzésére. Nyíregyháza egy erős ellenfél, agresszív röplabdát játszanak, ráadásul hazai pályán fogadnak minket. Nagyon fontos lesz, hogy már az elején tiszta fejjel, csak a saját játékunkra koncentráljunk, és ne az eredményen, illetve a többi mérkőzés alakulásán gondolkodjunk. Keményen dolgozunk a szezonban, és hiszem, hogy a csapat készen áll a kihívásra”

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.  

A mérkőzést a Hunvolley.TV élőben közvetíti.


Női röplabda Extraliga alapszakasz, 14. forduló

2024.02.03. szombat 17:00, Nyíregyháza

Fatum – Nyíregyháza – MÁV Előre Foxconn 

Tetszett? oszd meg!