Nagy siker volt az idei Alba Java: több mint kétszázan röplabdáztak a hobbi tornán

Immár kilencedik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron az Alba Java – Foxconn Mikszröpi Kupát. A szilveszter előtti amatőr röplabda tornán idén harmincegy csapat több mint kétszáz résztvevője játszott négy pályán.

A IX. Alba Java – Foxconn Mikszröpi Kupát a tavalyi, háromhelyszínes megoldástól eltérően egy helyen, nevezetesen a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban rendezték meg csütörtökön. A nevező csapatok létszáma rekordot döntött. Összesen harmincegy gárda jelezte előzetesen indulási szándékát. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is már visszavonult és még most is aktív sportolókon kívül, lelkes amatőrök is megmérették magukat.

A IX. Alba Java – Foxconn Mikszröpi Kupát idén a No Name nyerte, megelőzve a Torremolinos és a Pálinka SC csapatát.

Az első 10 helyezett sorrendje:
1. No Name
2. Torremolinos
3. Pálinka SC
4. Alba Java
5. Hurkák
6. Baja
7. Röplabdászok
8. Pisti 1895
9. Hálótársak
10. Riviéra

További fehérvári érdekeltségű eredmények: 13. Zsötem, 18. MFE, 22. Team Marosi, 26. Foxconn, 28. Labdatörők, 30. Duracell, 31. Salom.

A torna kiemelkedő teljesítményű játékosai:
Kukel Péter (No Name), Tóth András (Zsötem), Szele Péter (Torremolinos), Simon Csaba (Labdatörők), Czéh Ágnes (Pajor Pálinka), Fésüs Irén (Alba Java), Rédei János (Sümeg Bence), Vasadi Balázs Judit (Pajor Pálinka)

Nagy Róbert szervező: „Nagyon elégedett vagyok az idei tornával! Külön öröm számomra, hogy rekordmennyiségű nevezés érkezett hozzánk. Remek hangulatú és élvezetes meccseket láthattunk a nap folyamán. Ezúton is szeretném megköszönni a Foxconn fehérvári gyáregységének a verseny támogatását, továbbá a Sunburst Cider és a Di Angelo italokat gyártó SK Drinknek az egész éves támogatását!”

 

Tetszett? oszd meg!