Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk

A MÁV Előre SC-Foxconn a Dág elleni fordulatos mérkőzésen szenvedett először vereséget a férfi röplabda NB I Liga 2021/2022-es szezonjában.

Igazi rangadónak lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak a Dorogi Városi Sportcsarnokba, hiszen két veretlen csapat mérte össze erejét. Az első szettben a Dág bizonyult jobbnak, 25:18-ra nyerték a nyitó etapot. A második játszmát is a pályaválasztó csapat nyerte, ezúttal 20 ponton tartották a fehérváriakat. Dávid Zoltán együttese azonban ki tudott mászni a gödörből és a harmadik, majd a negyedik szettet is hozta, kiharcolva a döntő felvonást. Ebben sajnos újfent alulmaradt a MÁV Előre-Foxconn, így végül 3:2-re kikapott a Dágtól.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 5. forduló
Városi Sportcsarnok, Dorog, 80 néző. Vezette: Varjasi, Gyulai
Dág KSE – MÁV Előre SC-Foxconn 3:2 (18, 20, -16, -17, 10)
MÁV Előre SC-Foxconn: Deliu, Ambrus, Balázs B., Boa, Kholman, Doda. Csere: Takács M. (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán vezetőedző: „Egy nagyon erős Dág ellen játszottunk, az első derbink volt idegenben. Az első játékrészben a Dág maximálisan kihasználta, hogy fejben, figyelemben nem voltunk ott a pályán, de a harmadik, negyedik szettben sikerült egyenlítenünk. Az ötödik szettben a csapategység kicsit átment egyénieskedésbe, mindenki szeretett volna nyerni, ami nem is probléma, de együtt kellett volna nyerni, mint a harmadik, negyedik szettben. Van még javítanivalónk, megyünk tovább.”

Tetszett? oszd meg!