Nagyüzem a MÁV Előre SC-nél

Január 28-án nagyüzem volt a MÁV Előre SC röplabdázóinál.

NB I-es férfi alakulatunk a a Fino Kaposvárt fogadta 16:00-kor. A vendégek lépek pályára a találkozó esélyeseiként, de csapatunk az első játszmában méltó ellenfele volt a rekordbajnoknak. A játszmák közepéig tudtuk tartani a lépést és szép megoldásokkal haladtunk előre. A szettek végén viszont kijött a tudásbeli különbség és a vendégek magabiztosan nyertek.

A harmadik szettben fejben elfáradtunk és a somogyiak már az elején elhúztak, előnyüket magabiztosan tartották a végső sípszóig.

MÁV Előre SC – Fino Kaposvár 0:3 (-19,-21,-14)

NB II-es női csapatunk a Vasas Óbudát fogadta és esélyeshez méltóan, 3:0-s győzelmet aratott. Mindenkit pályára tudott küldeni Fésüs Irén és a pályára lépők meghálálták a bizalmat.

MÁV Előre SC – Vasas Óbuda 3:0 (9,14,14)

Férfi juniorcsapatunk a Fino Kaposvár juniorjaival csapott össze az NB II-es bajnokságban. Mindkét csapatban több játékos is már az NB I-es mérkőzésen is pályára lépett. A mérkőzés első és második játszmáját a Fino együttese nyerte, de a fehérvári fiatalok nem adták fel és a harmadik szettet sikerült megnynerniük. Innetől kezdve viszont elindult a „mozdony”. A fiatalok esélyt sem adva a Kaposvárnak magabiztosan behúzták a negyedik és ötödik játszmát.

MÁV Előre SC – Kaposvári Röplabda Akadémia Fino 3:2 (-17, -17, 23, 17, 11)

Tetszett? oszd meg!