Négyből négy a bajnokságban

0:2-ről felállva 3:2-es győzelmet arattunk a TFSE ellen a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 4. fordulójában. A hazai találkozón elért sikernek köszönhetően megelőztük aktuális ellenfelünket a tabellán és jelenleg a Gödöllő mögött második helyen állunk.

Jurij Melnyicsuk lányai a bajnokság első három fordulójában még szettet sem veszítettek – ennek a szép sorozatnak most vége szakadt. A TFSE az összecsapás első felvonásában 25:21, a másodikban pedig 25:23 arányban bizonyult jobbnak. Szerencsére volt visszaút a fehérváriak számára: a harmadik játékrészt simán, 25:13-ra nyerték lányaink, majd a negyedik szettet is hozták, 25:23-ra, így döntő játszmára került sor. Ebben is jobbak voltak a mieink, 15:10 után a rangadót is megnyerték.

Női röplabda NB I, alapszakasz, 4. forduló

Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár. Vezette: Varga, Gyulai

MÁV Előre SC-Bericap – TFSE 3:2 (-21, -23, 13, 23, 10)

MÁV Előre SC-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss A., Szilágyi, Kovács E., Borostyán. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Nehéz volt az első két szettben játszani. Jó csapat a TFSE, látszik, hogy összeszokottak. Fontos volt, hogy vissza tudjunk jönni a játékba és örülök, hogy sikerült fordítani és meg tudtuk nyerni a találkozót.”

Tetszett? oszd meg!