Negyedjére is összecsapunk a Fino-val

Szombaton következik a férfi röplabda Extraliga döntőjének negyedik felvonása. A Kaposváron, 14 óra 15 perckor kezdődő találkozó előtt a házigazda vezet 2-1-re az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.

Azok után, hogy a 2022/2023-as finálé első két mérkőzését a Fino Kaposvár nyerte, a harmadik találkozóból a MÁV Előre SC-Foxconn jött ki győztesen. Dávid Zoltán vezetőedző legénysége a szettgyőzelem után euforikus hangulatban és elszántan röplabdázott, aminek 3-1-es siker lett a gyümölcse. Így elmaradt a bajnokavatás, szombaton pedig már a párharc kiegyenlítéséért szállnak harcba Bibók Balázsék, hogy aztán egy újabb sikerrel visszahozzák a finélát Székesfehérvárra, aminek ötödik találkozó esetén kedden 16 óra 30 perc lesz a kezdési időpontja.

„Nem lazítunk, nincs vége a párharcnak azért, mert nyertünk egy meccset. Mindenki koncentrált és látom a csapattársaim szemeiben az elszántságot. Folytatjuk a munkát, gőzerővel készülünk és megyünk tovább! Teljes mértékben elszántak vagyunk, mindenki tudja, hogy mi a tét és a sikerért mindent meg fogunk tenni” — nyilatkozta honlapunknak Bibók Balázs, a MÁV Előre SC-Foxconn feladója.

2023. 05. 06., 14:15, Kaposvár Aréna
Fino Kaposvár – MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

A Fino Kaposvár tájékoztatása szerint a találkozó előtt, 12:15-kor nyitják ki a kapukat és belépőjegyet is lehet vásárolni a helyszínen.

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Tetszett? oszd meg!