Nem borult a papírforma Debrecenben

Három szettben aratott győzelmet a MÁV Előre SC-Bericap a női röplabda NB I Liga legutóbbi fordulójában a DSZC-Eötvös DSE otthonában. Csapatunk ennek köszönhetően átvette a vezetést a tabellán az egy meccsel kevesebbet játszó Gödöllőtől.

Jurij Melnyicsuk csapatában ezen a mérkőzésen mutatkozott be az újonnan szerződtetett 19 esztendős kubai feladó, Yaimaris Garcia Victoria, méghozzá kezdőként. Ha már ott volt a pályán, mindjárt szettet érő pontot ütött a fiatal légiós, ezzel nyertük meg az első játékrészt 25:13-ra. A második játszma sem okozott gondot a MÁV-nak, ebben 25:17 arányban bizonyult jobbnak a fehérvári egylet. A harmadik szettben kerültek a debreceniek a legközelebb a mieinkhez, ám ezzel együtt is elbukták az etapot 25:19-re, így a bajnoki pontokat 3:0-ás összesítéssel a MÁV Előre SC-Bericap zsebelte be.

Női röplabda NB I Liga, alapszakasz
DSZC-Eötvös DSE – MÁV Előre SC-Bericap 0:3 (-13, -17, -19)
Debrecen, vezette: Bibók, Suba.
Eötvös DSE: Juhász, Takács D., Ribeiro Araújo, Fehér, Béni, Young. Csere: Fehérvári (liberó), Berza, Kozma, Pálfi. Vezetőedző: Szombathy András.
MÁV: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Yaimaris, Csabai, Szilágyi. Csere: Kovács (liberó), Tóth, Kiss. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „A debreceniek megerősödtek, erre készültünk. A csapat minden elemében jól játszott. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, és sok sikert kívánok a Debrecennek a további meccsekhez!”

Tetszett? oszd meg!