Nem vallottunk szégyent, de búcsúztunk a Magyar Kupától

A MÁV Előre SC-Foxconn ismét megnehezítette a FINO Kaposvár dolgát, de a győzelmet és a továbbjutást nem sikerült kiharcolnia a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján.

A mérkőzés előtt a FINO Kaposvár a tragikusan fiatalon elhunyt Iván Gergő emlékének adózott „Soha nem feledünk” feliratú egyenpólót viselve. A megemlékezést követően a hazai csapat magához is ragadta az irányítást, bár a fehérváriak a nyomukban maradtak, mégis 25:21-re a FINO nyerte az első szettet. A második játszma nem sikerült ilyen jól a MÁV szemszögéből, ugyanis a szett közepén a somogyiak komoly pontelőnyre tettek szert, és ezt megőrizve 25:17-re hozták is a játékrészt. Boa Szabolcsék tisztességesen helytálltak a harmadik etapban is, de nem tudták megakadályozni esélyesebb extraligás ellenfelünket a párharc lezárásában. Wolochin Ruben csapata 25:18-ra nyerte a szettet, a meccset pedig 3:0-ra, így kettős győzelemmel lépett tovább az elődöntőbe.

Férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntő, 2. mérkőzés:
FINO Kaposvár – MÁV Előre SC-Foxconn 3-0 (21, 17, 18)
Kaposvár Aréna, 738 néző. Vezette: Halász, Szarka.
Kaposvár: Hubicska, Ouyachi, Sandoval, Garchet, Bögöly, Milovanovic. Cserék: Bozóki (liberó), El Azhari, Kiss, Vasquez, Fenyvesi. Vezetőedző: Wolochin Ruben.
MÁV: Deliu, Balázs, Boa, Listanskis, Kulcsár, Kholman. Cserék: Takács, Szentesi (liberók). Vezetőedző: Dávid Zoltán.

(fotó: archív)

Tetszett? oszd meg!