Nem volt kérdés, hogy marad-e Fehérváron Tóth Jázmin

A Kaposváron nevelkedő, Székesfehérvárra tavaly igazoló Tóth Jázmin is marad a MÁV Előre SC-ST Solar Extraligába jutott női röplabdacsapatánál a 2022/2023-as kiírásban. A szélső ütő bízik benne, hogy a jó csapatkohézió átlendíti őket a nehézségeken, ennek köszönhetően pedig biztosan jó helyezést tud elérni a csapat.

A Magyar Kupa-bronzéremmel és Extraliga-rutinnal is bíró fiatal röplabdázó felnőtt és utánpótlás szinten is bizonyított az előző idényben. Az NB I. Ligában élen végzett a MÁV Előrével, míg az U21-es bajnokságban országos döntőbe jutott.

„Úgy gondolom, hogy az Extraligába való feljutás egy nagyon jó lehetőség a csapatnak és az egész klubnak is. Minél több sikeres mérkőzést vívtunk meg, annál jobban összekovácsolódott a csapat és ez a jövőre nézve is pozitív hatással lehet. Mert egy jó kohézió átlendíthet bennünket a nehézségeken. Örömmel tölt el, hogy a következő évben is számítanak rám. Nem volt kérdés a szezon végén, hogy itt szeretnék maradni, hiszen egy nagyon szerethető egység alakult ki. Nagyon várom már, hogy az új érkezőket is megismerhessem. Persze még a pozitív hatásai megvannak a feljutásnak, de már az új célokra kell koncentrálnunk. Új energiákkal kezdtük meg az alapozást és arra törekszünk, hogy maximálisan felkészüljünk mentálisan és fizikálisan erre a szezonra, mivel egy teljesen új közegbe lépünk. Az egyéni célom a további fejlődés és, hogy a csapat meghatározó tagjává váljak. Csapatszinten pedig, hogy kialakuljon idén is egy jó egység és együtt tudjunk játszani a pályán. Akkor biztos vagyok benne, hogy jó helyezést tudunk elérni a szezon végén. – árulta el Tóth Jázmin. Az U21-es országos döntőre nehéz helyzetbe kerültünk, mivel kicsit hiányos lett a keretünk. De itt is bebizonyosodott, hogy tudunk egymásért küzdeni és ezáltal sokkal felszabadultabban játszottunk és úgy gondolom, hogy kihoztuk magunkból a legtöbbet” – tette hozzá a korosztályos döntőbe kerülés kapcsán az ütőjátékos.

További sok sikert kívánunk, Jázmin!

Tetszett? oszd meg!