Ötven perc alatt hoztuk a kötelezőt

Három játszmában, mindössze ötven perc alatt sikerült megnyernie a MÁV Előre-BERICAP-nek a PTE-PEAC elleni bajnoki találkozót a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az 5. fordulóból vasárnap pótolt összecsapás első játékrészében csupán három pontot tudtak szerezni a vendégek.

Ezúttal is Gárdonyban fogadta Farkas Mihály alakulata aktuális ellenfelét. A pécsiek ellen lehengerlő produkcióval indított a MÁV, hiszen 25:3-ra nyerte az első felvonást. A második szett ebbél szorosabb volt, de sok problémát ez sem okozott a pályaválasztónak: 25:15 lett a vége. A harmadik etap újfent nagy fehérvári fölényt mutatott, aminek a végén 25:10-re győztek Kovács Evelinék.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 5. forduló:
MÁV Előre-BERICAP – PTE-PEAC 3:0 (3, 15, 10)
Gárdony, zárt kapuk. Vezette: Varjasi, Soltész.
MÁV: Sebestyén, Sólyom, Hackl, Haase, Kiss, Durdanovic. Csere: Kovács, Deli-Germann (liberók), Hizsnyai-Zolnai, Szilágyi, Fáskerti. Vezetőedző: Farkas Mihály.
PTE: Pokó, Duduka, Újhelyi, Sántosi-Tóth, Marton, Tóth. Csere: Székely (liberó), Merkler, Szabó, Petőfi. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

Farkas Mihály: „Az első szettben ellentmondást nem tűrően játszottunk. Nagyon örülök, hogy ezt a meccset is lehoztuk játszmaveszteség nélkül. Gratulálok a lányoknak a remek hozzáálláshoz!”

Tetszett? oszd meg!