Redjo Koci: Teljen meg úgy a VOK, mint még soha!

A Kaposvár elleni szerdai, sorsdöntő Magyar Kupa negyeddöntő előtt Redjo Koci a fehérváriakhoz is szólt. A MÁV Előre Foxconn csapatkapitánya telt házra számít a VOK Sportcsarnokban, és bízik abban, hogy a szurkolókkal tett közös erőfeszítés győzelmet eredményezhet. 

A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a MÁV Előre Foxconnra, amely már a negyeddöntőben találkozik a bajnoki címvédő FINO Kaposvárral. A fehérváriaknak idén először nyílik alkalmuk visszavágni a tavalyi Extraliga döntőért.

Amint megtudtuk, hogy a Kaposvár ellen játszunk a negyeddöntőben, mindenki elkezdett fejben felkészülni. A tavalyi bajnoki finálé előtt sérülésekkel küszködtünk, most azonban mindenki egészséges. Nagyon nehéz két mérkőzés vár ránk, de készen állunk, hiszen már két hónapja erre készülünk. Nem szeretek előre fogadkozni, holnap minden elől, de egy dologban biztos vagyok, ez a párharc jó lehetőség arra, hogy megmutassuk, mennyit fejlődtünk az elmúlt időszakban. Természetesen csak a győzelem lebeg a szemünk előtt, alig várjuk a kezdő sípszót” 

– nyilatkozta Redjo Koci.

A kék-fehérek a hétvégén két nap alatt két mérkőzést játszottak. A MAFC-BME ellen hazai pályán 3-2-re, a DKSE ellen idegenben 3-1-re nyertek.  

A hétvégén kétszer is győztünk, igaz szombaton öt szett kellett hozzá. Előtte két és fél hétig nem volt tétmérkőzésünk, és rengeteget dolgoztunk, hogy a szerdai összecsapásra készen álljunk. Amikor egy csapat ennyire készül, és fejben egy kicsit már a hétközi kupameccsen jár, akkor ez előfordul. Úgy gondolom, hogy a formánk jól lett időzítve, a srácok frissek és felvették a ritmust. Ezen kívül semmi másra nincs szükség szerdán, csak teljes koncentrációra és elszántságra” – tette hozzá csapatkapitányunk.

Koci szerint a szurkolók a legtöbb mérkőzésükön ott vannak, és fantasztikus hangulatot teremtenek. Ez azonban egy különleges összecsapás lesz a fehérvári együttesnek, ezért külön nekik is üzent. 

Holnap meghatározó meccset játszunk a szezon szempontjából. Szeretném, ha minél többen eljönnétek és mögénk állnátok. Mindig szükségünk van rátok, de ez most más. Ez a negyeddöntő egy döntővel ér fel. Ha továbbjutunk, hatalmas esélyünk nyílik az aranyéremre. A fiúkkal nagyon szeretnénk, ha teltház lenne a VOK Sportcsarnokban. Teljen meg úgy, mint még soha! Ezt most közösen kell megnyernünk!” 

– fogalmazott.

VÁLTS JEGYET A SZUPERRANGADÓRA!


Magyar Kupa – negyeddöntő, első mérkőzés 

2024. 01. 10. 19:00, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Fino Kaposvár 

Az összecsapás előtt a helyszínen is vásárolhatsz jegyet!

Tetszett? oszd meg!