Remekeltek röplabdázóink Szegeden, dobogós helyen a Felsővárosi Masita!

Nagyszerű teljesítményt nyújtottak a székesfehérvári röplabdázók a szegedi Markovits Emlékversenyen. Fésűs Irén és Nagy Róbert utánpótlás korú tanítványai egy-egy ezüst- és bronzéremmel is gazdagodtak.

Megsüvegelendő eredménnyel öregbítették Székesfehérvár hírnevét a Felsővárosi Masita röplabdázói a hétvégén. A szombat-vasárnap Szegeden rendezett Markovits Emlékversenyen összesen öt fehérvári csapat volt érdekelt. A legjobb eredményt a fiú gyermek, azaz a 13-14 évesek korosztályában érte el az egyesület, mely második helyen végzett. A csapat tagjai: Sziládi Dominik, Arató Kristóf, Szűcs Rajmund, Sebők Árpád, Szőke Zoltán, Damsits László, Takács Milán, Monos Gergő. Edző: Nagy Róbert. Kiemelkedő teljesítményű játékos: Takács Milán. A fiú mini csapatok (11-12 évesek) az 5. és 8. helyen végeztek.

foto 3

A mini korosztályú lányok szintén remekeltek a NUPI Sport XXI program égisze alá tartozó versenyen: a résztvevő negyvenkét együttes közül az első háromba kerültek. Fésűs Irén tanítványai végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A csapat tagjai: Kovács Evelin, Sötét Panna, Csermely Boglárka, Szemler Barbara, Nagy Anna, Sárközy Dóra. Edző: Fésűs Irén. Kiemelkedő teljesítményű játékos: Sötét Panna. A Felsővárosi Masita lány gyermek csapata 8. lett.

foto 4

Tetszett? oszd meg!