Szabó Lilianna visszatért Fehérvárra

Újra a MÁV Előre színeiben röplabdázik Szabó Lilianna. A klub saját nevelésű játékosa 2019-ben igazolt el a királyok városából, a 2022/2023-as idényben azonban ismét magára öltheti a vasutas csapat szerelését.

A mindössze 18 éves center három évvel ezelőtt távozott nevelőklubjától, méghozzá az akkor szintén NB I-ben szereplő Budaörshöz. Egy szezonnal később Veszprémbe tette át székhelyét, az új évadot viszont ismét Székesfehérváron tölti. Szabó Lilianna egyúttal szintet is lép, hiszen immáron Extraligás csapat a MÁV Előre SC-ST Solar.

„Most leszek végzős a gimnáziumban és ezt figyelembe véve hoztam meg döntésem, s jöttem vissza Fehérvárra. Tisztában vagyok vele, hogy még nem vagyok egy Extraligás játékos szintjén, de remélem, hogy hozzá tudok járulni a munkámmal a csapat sikeréhez. Bízom benne, hogy jól kijövök majd az edzőkkel és a csapattársaimmal, akik közül néhánnyal dolgoztam együtt korábban. Örömmel várom a közös munkát és igyekszem kihozni magamból a maximumot. Emellett remélem, hogy sokat fogok tudni fejlődni és sok tapasztalattal leszek gazdagabb a szezon végére!” – mondta Szabó Lilianna, a MÁV Előre régi-új röplabdázója.

Köszöntünk újra itthon, Lilianna és sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!