Szegeden sem botlott férfi együttesünk

Újabb sikerrel növelte veretlenségi sorozatát a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga alaszakaszban. A 10. fordulóban a Vidusz-Szegedi RSE otthonában zsinórban hatodik bajnoki győzelmét aratták Gelencsér Balázs játékosai.

A pályaválasztói jog felcserélésével Székesfehérvár helyett a csongrádi megyeszékhelyen csaptak össze a felek vasárnap este. Az újszegedi sportcsarnokban rendezett összecsapás első szettje nagy küzdelmet és szoros végjátékot hozott: közel állt a részsikerhez a házigazda, végül azonban a MÁV nyert 27:25-re. A második felvonásban már könnyebb dolga volt Salazaréknak, 25:19-re hozták az etapot. A harmadik, egyben záró játékrészben újra minimális pontkülönbséggel, de ismételten a MÁV győzött. 25:23-as szettgyőzelemmel 3:0-s sikert aratott a székesfehérvári alakulat.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 10. forduló:
Vidux-Szegedi RSE – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-25, -19, -23)
Szeged, zárt kapu. Vezette: Halász, Bátkai-Katona.
Szeged: Piti 6, Bodnár, Nacsa 19, Sarnyai, Kiss 7, Csányi 13. Csere: Borsi (liberó), Fülöp 1, Honti 1. Vezetőedző: Nusser Elemér.
MÁV: Oleksii 10, Neukum 7, Tóth 1, Kholman, Salazar 17, Stefanovics 3. Csere: Szentesi (liberó), Náhol 3, Kulcsár 1. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

A tabellán a MÁV Előre-BERICAP második helyen áll hat mérkőzésből hat győzelemmel, tizenhat ponttal. Csupán a két bajnokival eddig többet játszott KISTEXT előz meg minket, de az ő mérlegükben egy vereség is szerepel.

Fotó: archív

Tetszett? oszd meg!