Szombaton a Kecskemétet fogadjuk

Újabb izgalmasnak ígérkező mérkőzéssel folytatódik a férfi röplabda Extraliga szombaton. A tabella második helyén álló MÁV Előre SC-Foxconn a negyedik Kecskeméti RC-t látja vendégül a királyok városában.

Dávid Zoltán vezetőedző együttese eddig három győzelmet és egy vereséget jegyez a férfi röplabda Extraliga 2022/2023-as kiírásában. A Kecskemét ellenben egyaránt két alkalommal hagyta el nyertesen és vesztesen a pályát. A kilencpontos MÁV Előre szombaton kora este fogadja a hatpontos KRC-t a székesfehérvári VOK-ban.

„Úgy gondolom, itt az ideje megmutatni a játékunk színvonalát és folytatni az eredményes szereplésünket a következő mérkőzéseken. Különösképpen a Kecskemét ellen, ugyanis ha nyerünk, megőrizzük a pozitív lendületet és a jó morális állapotot. Nem lesz könnyű meccs, de egész héten készülünk ellenük fizikálisan és mentálisan is. Jó csapat a KRC, de mi azon leszünk, hogy ne csak egy jót röplabdázzunk, hanem jó eredményt is érjünk el ellene” – nyilatkozta Redi Koci az előzetes várakozásokat illetően.

2022. 10. 29. szombat, 18:30, Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ
Férfi röplabda Extraliga alapszakasz, 5. forduló
MÁV Előre SC-Foxconn – Kecskeméti RC

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE kattintva elérhető.

Élő, szöveges eredménykövetés ITT!

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

(Fotó: archív)

Tetszett? oszd meg!