Szombaton ismét duplameccs hazai pályán

Mindkét Extraligában szereplő csapatunk Székesfehérváron lép pályára a hétvége első napján. A MÁV Előre SC-Foxconn 15 órától fogadja a GreenPlan-VRCK-t, míg a MÁV Előre SC-ST Solar az UTE-val csap össze 18 óra 30 perctől.

A férfibajnokság már a középszakasznál jár, a MÁV Előre SC-Foxconn pedig a felsőházban csatázik az ország legjobb csapatai közt. A második etap második játéknapján a GreenPlan-Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika látogat a VOK-ba. Az alapszakaszban kétszer csapott össze egymással a két gárda, s mindkét alkalommal az idegenben játszó nyert három szettben.

„Véleményem szerint izgalmas találkozónak ígérkezik ez a mérkőzés. mindent megfogunk tenni a győzelem érdekében. A csapatnak mentálisan kell rendben lennie és úgy gondolom, nem lesz baj! Mindenki várja az összecsapást” – nyilatkozta Bibók Balázs, a MÁV Előre SC-Foxconn játékosa.

2023. 02. 04., szombat, 15:00, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
Férfi röplabda Extraliga középszakasz, felsőház
MÁV Előre SC-Foxconn – GreenPlan-VRCK

Élő eredménykövetés ITT.

Szombat este a női bajnokságban érdekelt MÁV Előre SC-ST Solar az Újpesti TE ellen lép pályára a Videoton Oktatási Központban. A múlt heti, MTK felett aratott 3-1-es győzelmet követően újabb sikerre törekszik Nagy Fanni vezetőedző együttese. A két fél novemberben találkozott legutóbb az Extraligában, akkor az első szettet a MÁV nyerte, utána viszont fordítottak a lila-fehérek és négy játszmában győztek.

„Eggyel több edzés, eggyel több lépés a győzelem felé. Ez az, amiért kilenc tréningünk van egy héten. A legutóbbi sikerünk bármennyire is fontos volt, nem ad további kiváltságokat. Ebből kifolyólag hétfőtől már a következő mérkőzésre készülünk. Mindannyian tudjuk, hogy nehéz bajnoki vár ránk. Az ellenfél erős, mindenki tudja, hogy a maximumot kell nyújtania. Sokat tanultunk az UTE elleni bajnoki és két kupameccsünkből, a hibáinkat megpróbáljuk kijavítani és nem engedjük, hogy ezek újra előjöjjenek. Mindent megteszünk a győzelemért, mindenki akarja a sikert. Az lesz a feladatunk a jövőbeni meccseken, hogy megnyomjuk a nyitásokat és az ellenfél támadásait blokkoljuk. És a legfontosabb, egy percre se kételjedjünk magunkban, egy másodpercre se felejtsük el, hogy bátor emberek vagyunk, akik bármire képesek. És a szerencse is segíthet minket” – nyilatkozta Diana Karnitskaya, a MÁV Előre SC-ST Solar röplabdázója.

2023. 02. 04., szombat, 18:30, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
Női röplabda Extraliga alapszakasz, 11. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar – Újpesti TE

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!