Tapolcán vertük a Sümeget

Mindössze ötvennyolc perc kellett a MÁV Előre-BERICAP újabb bajnoki sikeréhez az NB I Liga alapszakaszban. Kholman Norberték 3:0-ra nyertek idegenben a Sümeg ellen.

A terembezárások miatt Tapolcán játszották a Sümegi RE – MÁV Előre-BERICAP férfi mérkőzést az NB Liga soros játéknapján. A mieinket ezúttal Gelencsér Balázs helyett Csizmadi András irányította vezetőedzőként. Az új szezonban még nyeretlen sümegiek és a veretlen fehérváriak összecsapásán papírformának megfelelő győzelem született. Az első két szettet 25:17-re, a harmadikat 25:19-re hozták Szentesi Bálinték, magabiztosan nyerve a bajnoki párharcot.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 9. forduló:
Sümegi RE – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-17, -17, -19)
Tapolca, zárt kapu. Vezette: Varga, Sík.
Sümeg: Nagy, Széll, Óhidi Roland, Miklósi-Sikes, Péter, Majer. Csere: Szabó (liberó), Óhidi Richárd, Turcsics. Vezetőedző: Holdinger Szilárd.
MÁV: Oleksii, Náhol, Neukum, Kholman, Salazar, Stefanovics. Csere: Szentesi (liberó), Kulcsár, Tóth K. Vezetőedző: Csizmadi András.

A tabellán a MÁV egyedüli veretlenként harmadik helyen áll tizenöt ponttal, de két mérkőzéssel kevesebbet játszott a listavezető KISTEXT-nél és hárommal kevesebbszer lépett pályára a második Szolnoknál.

Holdinger Szilárd: „A szerdai mérkőzés után, ahol elfogathatóan játszottunk, sajnos ez volt a félelmem, hogy nem tudjuk megismételni azt a teljesítményt. Sajnos így is történt! Hétről hétre jó csapatok ellen játszunk és bár a lehetőségeink messze nem ideálisak, de leginkább saját kishitűségünket kellene legyőznünk!

Csizmadi András vezetőedző: „Keményebb meccsre számítottunk a Sümeg legutóbbi meccséből kiindulva, ahol megszorongatta két szettben a Kistext-et. Mi voltunk az esélyesek és ezt a pályán is meg tudtuk mutatni.”

Fotó: archív

Tetszett? oszd meg!