Továbbra is MÁV-színekben a liberó Kovács Evelin

Az Extraligában is a MÁV Előre SC-ST Solar mezét ölti magára Kovács Evelin Dafné. Az akadémiánkon nevelkedett röplabdázó az új idényben is liberó poszton lesz segítségére a felnőttcsapatnak.

Kovács Evelin több mint egy évtizede erősíti a MÁV Előrét és öregbíti Székesfehérvár hírnevét, legyen szó utánpótlás vagy felnőtt korosztályról. A liberó tagja volt az előző idényben az NB I. Ligában élen végző és az Extraligát kiharcoló társaságnak is, továbbá az U21-es gárdával bejutott az országos döntőbe, ahol hatodik helyen zárt a MÁV.

„Mindig is az volt az álmom, hogy feljussunk Extraligába, ezért nagyon örültem annak, hogy sikerült. A tétmeccseken nagyon kellet koncentrálni. Nagyon örültem, hogy hosszabbítottunk, így már 13 éve ennél a klubnál játszhatok. Izgatottan várom az idei szezont és sokat szeretnék fejlődni és tapasztalatot szerezni magasabb szinten is. A tavalyi idényben sérülésem miatt kihagytam három meccset és most az egyéni célom, hogy minél többet tudjak fejlődni. Csapatszinten mindent meg szeretnék tenni, hogy minél többet segítsek a társaimnak” – fejtette ki várakozásait Kovács Evelin.

További sok sikert kívánunk, Evelin!

Tetszett? oszd meg!