Újévi rangadó a VOK Sportcsarnokban!

Kulcsfontosságú mérkőzéssel indítja a 2024-es évet a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga alapszakaszában. Lesz miért visszavágnia a fehérvári együttesnek, hiszen azt a Swietelsky-Békéscsabát fogadja hazai pályán, amely a legutóbb szettveszteség nélkül múlta felül. 

A magyar első osztályú női röplabda bajnokság harmadik helyezettje fogadja a másodikat a 11. fordulóban. A két csapat ugyanúgy 7 győzelemmel és 3 vereséggel áll a magyar bajnokságban, a békéscsabaiak azonban három ponttal többet gyűjtöttek.   

A formát tekintve kiegyenlítettnek tűnnek az esélyek, legutóbbi találkozójuk óta háromból két mérkőzésüket nyerték meg a felek. Mind a BRSE, mind a MÁV Előre a KNRC-től kapott csak ki ebben az időszakban. 

Nagy kihívás vár ránk szombaton. A BRSE ellen lépünk pályára, amely a legutóbb 3-0-ra győzött le minket. Az alapszakasz első felében a békéscsabai együttes volt az egyik legerősebb ellenfél, így nem kérdés, hogy most ők a találkozó favoritjai. Mi arra koncentrálunk, hogy mindenki kipihenten, jó ritmusban érkezzen meg erre az összecsapásra. Még így sem lesz teljes a keretünk, ezért csak úgy gondolkozhatunk, hogy minimum 120 százalékos teljesítményre lesz szükségünk a sikerhez

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt.

Az összecsapást a Hunvolley.tv élőben közvetíti.

Szombaton dupla mérkőzést rendeznek a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban. Ha férfi és női csapatunk találkozójára is kíváncsi vagy, a helyszínen 2000 Ft-os belépőt válthatsz, amellyel mindkét mérkőzést megtekintheted!


Női Extraliga, alapszakasz

2024.01.06. szombat 18:00, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – BRSE

Tetszett? oszd meg!