Újra az SZBRA ellen lép pályára női csapatunk, ezúttal a Magyar Kupában

Ismerős ellenfél ellen kezdi meg menetelését női röplabdacsapatunk a Magyar Kupában. Lukasz Przybylak együttese november elsején fogadja a Szent Benedek Röplabda Akadémia legjobbjait a VOK Sportcsarnokban.

A MÁV Előre Foxconn és az SZBRA legutóbb 2023.10.20-án találkozott a női Extraliga alapszakaszában. Akkor fordulatokkal és izgalmakkal teli mérkőzést láthatott a publikum a Ludovika Arénában. Az összecsapást a vendég csapat kezdte jobban, az első két szettet tíz- és kilencpontos különbséggel húzta be. Ezt követően azonban a balatonfüredi alakulat változtatott taktikáján, és kiegyenlített. A döntő szettben Pallag Ágneséknek sikerült rendezniük soraikat, és 8-15-ös eredménnyel lezárták az ötszettes párharcot. 

A MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata eddig veretlen a bajnokságban, Lukasz Przybylak vezetőedző elmondás alapján a kupában is hasonló célokat tűztek ki maguk elé: 

„Folyamatosan játékban vagyunk, ami hozzászoktat minket ahhoz, hogy mindig a legjobbat tudjuk kihozni magunkból. Természetesen nagyon fontos a megfelelő regeneráció, hétvégén ezen volt a hangsúly. Szerdán hazai pályán fogadjuk »szomszédainkat«, hasonlóan izgalmas és kiélezett meccsre számítok, mint a legutóbbi találkozás volt, de hiszem, hogy ismét a mi akaratunk fog érvényesülni”. 

Női röplabda Magyar kupa

2023. november 1., 18:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – SZBRA

Tetszett? oszd meg!