Utánpótlás körkép (03.07-08.)

Aranyérmet nyertek mini gyerekeink vasárnap, pályára léptek a 11 év alattiak és az U17-es, illetve U19-es korosztály alakulatai is a hétvégén.

Egy győzelem mellett két vereséget ért el a MÁV Előre Röplabda Akadémia a dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Férfi Országos Ifjúsági Bajnokság dunaújvárosi tornáján, szombaton.

MÁV Előre RA – DSE Röplabda Akadémia 0:3 (-15, -16, -19)

MÁV Előre RA – Dág KSE 2:3 (-25, 24, 20, -24, -5)

Szolnoki Sportcentrum – MÁV Előre RA 1:3 (-21, 25, -23, -24)

A csapat tagjai: Nagy, Arató, Szentesi, Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Kerék, Pataki, Székely, Tóth G., Balogh, Tepszis. Vezetőedző: Gazsi Péter

Gazsi Péter: „Ezt a játékot és hozzáállást mindig lehet vállalni, gratulálok a fiúknak!”

Szintén szombaton a Kajsza Andrea vezette kezdő lányok az országos szupermini bajnokságban, a Tóvárosi iskolában játszottak. Két fehérvári csapat, összesen tizenhat mérkőzésen lépett pályára. Ebben a korosztályban még nem számolják az eredményt.

Vasárnap a Torma Ágnes U19 Női Országos Ifjúsági Bajnokságban háromból két összecsapását győzelemmel zárta a MÁV. Nagy Róbert tanítványai Gödöllőn vendégeskedtek, ahol a helyi szurkolók egy-egy szál virággal kedveskedtek a mieinknek, nőnap alkalmából.

MÁV Előre RA – RÖAK Kaposvár 3:0 (27, 23, 19)

MTK Budapest – MÁV Előre RA 1:3 (-23, -9, 15, -23)

MÁV Előre RA – Gödöllői RC 1:3 (-22, -24, 11, -16)

A csapat tagjai: Budai, Szilágyi, Szentmihályi, Kovács, Berkó, Kiss, Szabó, Borostyán. Vezetőedző: Nagy Róbert

A Buzek László U17 Férfi Országos Serdülő Bajnokság soros versenyét a fehérvári Felsővárosi iskolában rendezték. A házigazda csapat egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot.

Pénzügyőr SE – MÁV Előre RA 3:0 (23, 22, 19)

Dág KSE – MÁV Előre RA 0:3 (-20, -14, -13)

A csapat tagjai: Nagy, Szentesi, Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Pataki, Székely, Tóth G., Németh, Tepszis. Vezetőedző: Gazsi Péter

A hétvégét aranyéremmel zárta akadémiánk, ugyanis az Őryné Merő Nóra nevével fémjelzett U13 Lány Országos Mini Bajnokság II. osztályának 6., fehérvári rendezésű tornáját megnyerte Horváth Virág együttese. Az István király Általános Iskolában megtartott eseményen két vasutas csapat indult, az egyes számú 2:1-re nyert a Szombathelyi SI B ellen, a fináléban.

A csapat tagjai: Somogyi, Kollár, Kovács B., Varga, Kovács V., Tompa, Papp, Rézman, Ali, Marcinka P., Marcinka L. Vezetőedző: Horváth Virág

Kiemelkedő játékos: Marcinka Petra

Horváth Virág: ” Koncentrált, összeszedett játékkal és kiváló nyitásokkal sikerült első helyen végeznünk a hatodik fordulóban.”

Tetszett? oszd meg!