Utánpótlás körkép (2021. 11. 13-14.)

Nem kevesebb, mint tizennyolc mérkőzést játszottak az ÉDRA-MÁV Előre különböző korosztályos csapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Az NB II-es bajnokságban szereplő U21-es alakulat szép győzelmet aratott a PTE PEAC felett. Visszatértek a győztes útra Csizmadi András U17-es fiai, míg a lányok ugyanezen korosztályban felemás hétvégét zártak. Az Őryné Merő Nóra nevét viselő U13-as bajnokságban hibátlan fordulónak örülhettek lányaink.

Férfi NB II-U21, A-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – PTE PEAC 3:0 (23, 19, 17)
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Füzék, Tóth, Bandi O., Kerék, Balogh, Sebestyén. Cserék: Szávai, Bandi B., Lukács, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: „Ez ma nagyon jól nézett ki, jár a gratuláció a csapatnak! Remekül nyitottunk és a játék többi elemében is hoztuk azt a szintet, amire lehet építeni. Végig koncentráltunk, és fokozatosan őröltük fel az ellenfél ellenállását. Jó hangulatú röpis délután volt, köszönöm a srácoknak!”

Férfi Budapest Bajnokság II. osztály, alapszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Malév Sport Club 0:3

U17, Buzek László OSB, I. osztály, alapszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Sümeg-Dabronc 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Szegedi RSE 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Takács, Madácsi, Tepszis, Bandi B., Pásti, Zsoldos, Tálos, Orosz. Vezetőedző: Csizmadi András.

Csizmadi András vezetőedző: Ez a győzelem már nagyon kellett a csapatnak. Sajnos az első szettben túl sok nyitást rontottunk. Ezt leszámítva elégedett vagyok az első meccsen látottakkal. A második mérkőzésen végig koncentráltan játszottak a fiúk. Az elején a nyitások minősége nem volt megfelelő, de miután ezt orvosoltuk, utána már nem volt kérdés a meccs kimenetele. Nagy pozitívum, hogy a fiúk sokat kommunikáltak a meccs során. Madácsi Mendel pedig center poszton parádézott. Gratulálok a csapatnak a hétvégi teljesítményhez.”

Dunszt Ferenc U13 OMB, I. osztály
Pénzügyőr SE A – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár A 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár A – DSE Röplabda Akadémia 0:3

U17, Szalayné Sebők Éva OSB, III. osztály, Nyugat, A-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Dág KSE 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Dombóvári Amatőr Röplabda 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata: Csenki, Horváth A., Nemesnyik, Bojtor, Dobos, Serfőző, Gál, Rezneki, Ruzicska. Vezetőedző: Varga László.

U17, Szalayné Sebők Éva OSB, III. osztály, Nyugat, E-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Kistext II. 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata – RÖAK Kaposvár ‘B’ 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Szent Benedek RA – Kék 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata: Szüts-Török, Göböly, Füzék, Szűcs, Rózsás, Karácson, Friedmann, Zolnai, Zajácz, Nagy J., Horváth. Vezetőedző: Sántosi-Tóth Eszter.

U17, Szalayné Sebők Éva OSB, III. osztály, Nyugat, F-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Veszprém RK 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Győri DRC Sárga 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Vekedel, Hollós, Hajnal, Poser, Schwarczinger, Németh L., Ruprecht, Dulai, Nagy R., Szávai. Vezetőedző: Sántosi Péter.

Sántosi Péter vezetőedző: Az első mérkőzésen a csapat összeszedetten játszott. Minden cserejátékos érvényesülni tudott. A második mérkőzés folyamán szép megmozdulásokat lehetett látni, de az ellenfél ezúttal felül tudott kerekedni rajtunk.”

Őryné Merő Nóra U13 OMB, II. osztály, Nyugat
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Veszprém RK 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata – MTK Budapest 3:0
PTE PEAC – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0:3
Szent Benedek RA – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1:2
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – SZOSI A 2:1

Tetszett? oszd meg!