Utánpótlás körkép (2021. 11. 17-21.)

Négy korosztály, nyolc csapat, tizenhat mérkőzés, tíz győzelem, hat vereség – ezek voltak az elmúlt hét legfontosabb számai az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlásában. U21-es női együttesünk hozta a kötelezőt a TFSE ellen, a fiúk pedig színvonalas, kemény meccsen győzedelmeskedtek Kaposváron. Az ÉDRA-MÁV Előre Tata U19-es lányai a bajnokság harmadik fordulója után is veretlenek.

Női NB II-U21, C-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – TFSE U21 3:0 (6, 6, 14)

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Borostyán, Sólyom, Kiss L., Csabai, Kiss A., Szilágyi. Csere: Kovács (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Szőke Zoltán másodedző: „Sikerült hoznunk a kötelező győzelmet. Dolgozunk tovább és gratulálok a lányoknak.”

Férfi NB II-U21, A-csoport

RÖAK FINO Kaposvár – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1:3 (-16, 22, -23, -19)

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Füzék, Ambrus, Balázs B., Tóth K., Boa, Sebestyén. Cserék: Szávai, Kerék, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy kitűnő csapat ellen. Kemény, férfias küzdelem zajlott a pályán. A játék dinamikáját alapvetően a nyitások és a nyitásfogadások határozták meg, amelyekben mi valamivel kiegyensúlyozottabban teljesítettünk. Volt egy állásunk, amivel meggyűlt a bajunk, illetve a koncentráció néha kihagyott, de összességében elégedett vagyok a látottakkal!”

U19, Torma Ágnes OIB II. osztály Közép, középszakasz, E-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Tata – Széchenyi Győr B 3:0

EVSI – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0:3

ÉDRA-MÁV Előre Tata – Kistext II. 3:0

Szabó Gergely vezetőedző: „Az első meccsen a Széchenyi Győr B ellen sajnos nem a saját játékunkat játszottuk, így nyögvenyelősre sikerült ez a győzelem. A második, harmadik meccsre összeszedettebbek voltak a lányok. Több felállást is ki tudtunk próbálni. Akadtak hibák itt is, ezeket ki kell javítanunk.”

U19, Torma Ágnes OIB II. osztály Közép, középszakasz, G-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Kispest SE

Kovács Mária: „Betegség miatt kisebb létszámban, és az eddigiektől kulcspozícióban is eltérő összeállításban tudtunk pályára lépni ezen a tornán. Ennek előnye az volt, hogy olyan játékosok is megmutathatták a tudásukat, akik eddig nem kaptak lehetőséget. A Kispest csapata jobb játékerőt képviselt. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – K-T KKSE

Kovács Mária: „Csapatom az első játszmában nagyon szép teljesítményt nyújtott. 22:18-ig végig vezetett a második mérkőzésén. Végül fej-fej mellett haladva szoros küzdelemben vesztette el a szettet. Ezután előjöttek a rutintalanság miatti hibáink. Sok javítanivalónk van a játékelemek technikája és a csapatjáték javítása területén is. Gratulálok az ellenfél játékosainak és edzőjének a győzelemhez.”

Kecskeméti RC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár

Kovács Mária: „Nagyon örülök a Kecskemét elleni győzelemnek, mert küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányaim. A fordulatos mérkőzésen keményebb nyitásainknak és nagyobb ütőerőnknek köszönhetően győztünk. A Kecskemét csapatának és edzőjének is köszönöm a jó játékot.”

U19, Tarnawa Ferdinánd OIB I. osztály, alapszakasz

Pénzügyőr SE ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:2

Csizmadi András vezetőedző: „A nyitással, nyitásfogadással nem voltam megelégedve. Mivel ezek nem működtek, ezért a játékunk is hektikus volt. A 4. szettben bíztam abban, hogy egy minimális változtatást meg tud oldani a csapat, de sajnos nem így történt. Az 5. játszmát magabiztosan hozta a Pénzügyőr. Gratulálok nekik. Sajnos az 1. játékvezető még nem üti meg azt a szintet, amit ez a rangadó megérdemelt volna. Hozzáteszem, nem a játékvezetőn múlott az eredmény. A játékosaimnak meg kell tanulni függetleníteni magukat a külső körülményektől.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – VRCK 3:0

Csizmadi András vezetőedző: „Megérdemelten nyertünk. Minden játékosomnak tudtam lehetőséget adni. Pásti Andris lezárta a meccset. Takács Peti pedig minőségi javulást hozott a nyitásunkban. Gratulálok a csapatnak.”

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB II. osztály Kelet, alapszakasz

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – DSE Röplabda Akadémia 3:0

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Emericus SE ‘A’ 3:0

Horváth Virág vezetőedző: „A hozott eredményeknek örülök, viszont rengeteg hibával játszottunk. Ezt a következő fordulóban már nem engedhetjük meg magunknak.”

U15, Tatár Mihály OGYB I. osztály, alapszakasz

Dág KSE – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:2

Szolnoki SPC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:1

U13, Dunszt Ferenc OMB II. osztály

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Veszprém RK 2:1

RÖAK Kék – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 2:1

(Borítókép: Kholman Norbert és U13-as tanítványai)

Tetszett? oszd meg!