Utánpótlás körkép (2021. 12. 7-12.)

Az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlásában ezúttal két korosztály számára voltak mozgalmasak az elmúlt hét napjai. A tatai U19-es lányok sikeres tornán vettek részt Egerben, fehérvári társaik viszont egy győzelem mellett kétszer kikaptak Kecskeméten. U19-es fiaink két győzelmet arattak, az U15-ös lányok pedig felemás hétvégét zártak.

Férfi Budapest Bajnokság II. osztály, alapszakasz
Óbudai SSC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:0

U19, Torma Ágnes OIB II. osztály, Közép, középszakasz, E-csoport (Eger)
Szécheny Győr – B – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Kistext II. 3:0
Egri VSI – ÉDRA-MÁV Előre Tata 1:2

U19, Torma Ágnes OIB II. osztály, Közép, középszakasz, G-csoport (Kecskemét)
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Kunhegyes-Tiszaörs KKSE 0:3
Kovács Mária vezetőedző: „A Kunhegyes elleni mérkőzésen a csapat nyitásfogadása és mezőnyjátéka javulást mutatott, a támadás hiányosságai okozták a vereséget. Gratulálok a Kunhegyes csapatának.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Kecskeméti RC 2:1
Kovács Mária vezetőedző: „A Kecskemét elleni mérkőzésen erősítette csapatunk a támadójátékát, ami a mérkőzés megnyeréséhez segítette a lányokat. Örülök a győzelemnek. Köszönjük a játékot a Kecskemétnek.”

Kispest SE – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:0
Kovács Mária vezetőedző: „A Kispest elleni mérkőzésünkre pihenő nélkül álltak ki a lányok. Az erősebb ellenféllel szemben kiütköztek a nyitásfogadásbeli hibák és a sáncbeli hiányosságok. Gratulálok a Kispestnek a győzelemhez!”

U19, dr. Tarnawa Ferdinánd OIB I. osztály, alapszakasz
RÖAK Kaposvár FINO – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1:3
Nagy Róbert vezetőedző: „Jó mérkőzést játszottunk, koncentráltan, jól nyitottunk. Gratulálok a csapatnak és a felkészítő edzőnek, Csizinek.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Dág KSE 3:2
Nagy Róbert vezetőedző: „A dági csapat nagyon pontos, gyors játékot játszott. Mi pedig igyekeztünk velük lépést tartani és a végén mi voltunk a szerencsésebbek.”

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB II. osztály, Kelet, alapszakasz
KESI ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:1
Horváth Virág vezetőedző: „Nagyon későn ébredtünk fel, és akkor is sok rontott nyitással és pontatlan labdákkal játszottunk. Sajnos a liberó játékosunk hiányát nagyon megszenvedtük. Gratulálok a KESI csapatának!”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Kispest SE – A 3:0
Horváth Virág vezetőedző: „Sikerült hoznunk a mérkőzést úgy, hogy minden cserejátékos lehetőséget és teljes szettet is kapott. Köszönjük a játékot ellenfelünknek.”

U15, Tatár Mihály OGYB I. osztály, alapszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Szegedi RSE 3:0
Nagy Róbert vezetőedző: „Nagyon sajnálom, hogy a szegediek adminisztrációs hibája miatt nem tudtunk éles mérkőzést játszani. Az edzőmérkőzés viszont mindkét csapat számára hasznos volt.”

(Fotó: U15-ös lánycsapat)

Tetszett? oszd meg!