Utánpótlás körkép (2022. március 21-i hét)

Az ÉDRA-MÁV Előre tizenöt korosztályos mérkőzést játszott a múlt héten. Az országos döntőbe jutott 19 év alatti fiú együttes mindkét mérkőzését győzelemmel zárta, de női U13-as alakulatunk is mindhárom bajnokiján győzelmet aratott.

2022. március 26., Lovasberény
Fiú U13 Országos Mini Bajnokság, I. osztály
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár A – Pénzügyőr SE A 0-3
ÉDRA: Kiss, Kajsza, Szabó, Fehér, Borók, Major, Málits. Vezetőedző: Szőke Zoltán

Szőke Zoltán vezetőedző: „A papírforma szerint alulmaradtunk, de amit kértem a srácoktól, azt helyenként betartották, ezért gratulálok nekik!”

Szolnoki SPC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár A 3-0
ÉDRA: Hirt, Kiss, Kajsza, Szabó, Fehér, Borók, Málits. Vezetőedző: Csizmadi András

Csizmadi András vezetőedző: „Először is gratulálok a Szolnoknak! Nyertünk ugyan, de nem voltam elájulva a hozzáállástól. Nem elég, hogy a túloldalon ott az ellenfél, de még saját magunk ellenségei is voltunk ezen a meccsen. A későbbiekben ezt meg kell tanulni a fiúknak, hogy kevés, ha csak a cipőt és a mezt küldik fel a pályára.”

2022. március 27., Lovasberény
Női U19 Országos Ifjúsági Bajnokság II. osztály, Közép 13-16. helyért
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Viadukt SE U19 0-3
KSE Ifi Zöld – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3-0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – UTE U19 C 0-3
ÉDRA: Tar, Kiss, Király, Szűcs, Halasi, Fröschl, Nemes, Turóczi, Kencse, Reszegi, Veress, Németh, Bányai, Bedő. Vezetőedző: Kovács Mária.

Kovács Mária vezetőedző: „Az első mérkőzésen nehezen lendült játékba a csapat. Megilletődötten játszottak a lányok, ami a játék minden elemén érződött. A második játszmában javult a nyitásunk, szép labdamentéseink voltak, és a támadásaink is eredményesebbek lettek. A harmadik szettre újra visszaesett a csapat teljesítménye. Gratulálok a Viadukt edzőjének és a csapatnak a győzelemhez! A második mérkőzésen, a KSE ellen nagyobb önbizalommal, eredményesebben játszott a csapatunk. Javult a sáncmunkánk, a sánc fedezésén azonban még javítanunk kell. Összességében jobb formában játszott az ellenfél. Gratulálok a KSE csapatának a győzelemhez! A torna legerősebb csapata ellen sikerült a legszebb játékot játszani a csapatomnak. Hajszál híján hoztunk két szettet a mérkőzésen. Gratulálok a játékosaimnak a teljesítményükhöz, és az ellenfélnek a győzelemhez! Külön kiemelem a lelkes játékot és a kiemelkedő mezőnymunkát. Külön öröm, hogy minden csapattag kipróbálhatta erejét a pályán.”

2022. március 27., Balatonfüred
Női U19 Országos Ifjúsági Bajnokság II. osztály, Közép 1-3. helyért
Szent Benedek RA Kék – ÉDRA-MÁV Előre Tata 3-2
ÉDRA-MÁV Előre Tata – PTE PEAC 0-3
ÉDRA: Szüts-Török, Göböly, Bakos, Szűcs, Rózsás, Di Giorgio, Friedmann, Horváth, Zolnai, Zajácz, Nagy. Vezetőedző: Sántosi-Tóth Eszter.

Sántosi Tóth-Eszter vezetőedző: „Egy betegséghullám közepén, most nem sikerült meccset nyerni, csak szetteket, de két hét múlva remélhetőleg egészséges csapattal, lehetőségünk lesz javítani.”

2022. március 27., Békéscsaba
Női U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály, Kiemelt csoport, 1-4. helyért
Budaörsi DSE ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre Tata 3-0
BRSE Kék – ÉDRA-MÁV Előre Tata 2-1
Nyíregyházi SC – ÉDRA-MÁV Előre Tata 2-1

2022. március 27., Szolnok
Férfi U19 Országos Ifjúsági Bajnokság I. osztály, alapszakasz
Szolnoki SPC B – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1-3
MEAFC-Miskolc – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 0-3
MÁV: Füzék, Szávai, Szentesi, Bandi B., Lukács, Bandi O., Sebestyén, Tálos, Tepszis. Vezetőedző: Csizmadi András.

Csizmadi András vezetőedző: „Gratulálok a csapatnak! Az első mérkőzésen, ha nehezen is, de hoztuk a kötelezőt. Gratulálok a Szolnok csapatának is! Ami mellett nem szeretnék elmenni, az az, ahogy a két csapat abszolut a Fair Play szellemében segítette a beugró játékvezető munkáját. A második mérkőzés már úgy nézett ki, ahogy kellett. Gratulálok a fiúknak!”

Az ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár második helyen végzett a tabellán a KESI mögött és a Pénzügyőr előtt, ami azt jelenti, hogy Csizmadi András alakulata bejutott az országos döntőbe. Gratulálunk!

2022. március 27., Székesfehérvár
Női U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály, Nyugat
DSE RA – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1-2
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – PTE PEAC 2-1
Szent Benedek RA – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 0-3
MÁV: Varga, Kollár, Kovács Barka, Kovács Bíborka, Somogyi Nóra, Somogyi Nikolett, Vincz, Szabó, Szűcs, Rézman, Lendvai, Kiss. Vezetőedző: Horváth Virág

Horváth Virág vezetőedző: „Elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával, határozott fejlődés látható a csapaton. Nyitásban és fogadásban még stabilabbak lettek a lányok, és már a támadásokban is megvillantak nagyon szép megoldások.”

(Borítókép: Horváth Virág U13-as csapata)

Tetszett? oszd meg!