Utánpótlás körkép (2022. október 3-i hét)

Heti összefoglaló utánpótlás csapataink bajnoki szerepléseiről.

2022. október 8., szombat
Lány U20, Torma Ágnes Országos Bajnokság, II. osztály, Nyugat, alapszakasz, Lovasberény
11.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ – TRSE 1:3
14.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ – KASI U20 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’: Szüts-Török, Pricop, Göböly, Mester, Szűcs K., Marcinka L., Bokor, Rózsás, Budai, Szücs D., Zolnai, Zajácz, Horváth L., Barna B. Vezetőedző: Pricop Adrian

Lány U20, Torma Ágnes Országos Bajnokság, III. osztály, Nyugat, alapszakasz, Veszprém
11.00: VESC kék – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ 3-0
13.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ – SZoESE 3-1
MÁV: Horváth H., Szűcs, Takács, Fröschl, Tábi, Horváth V., Turóczi, Bedő, Veress, Bányai, Balogh. Vezetőedző: Kovács Mária

Kovács Mária, vezetőedző: „A Veszprém „kék” csapata ellen az első két játszma hozott szoros eredményt. Két játékosunk debütált kezdőként a mérkőzésen, beilleszkedésük a csapatba sikeres volt, de még rutint kell szerezniük. A jövőben elsősorban az eredményes nyitásokban kell javítanunk a játékunkat. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez! A SZoESE elleni mérkőzés első játszmájában nehezen lendült játékba a csapat. A második szettben szoros eredmény született, és a harmadik játszmát jelentős pontaránnyal sikerült megnyernünk. A negyedik játékrészt végül három ponttal veszítettük el. Dicséretes a lelkes, jó hangulat, küzdeni tudás és egymás bíztatása, ami az egész játéknap folyamán megfigyelhető volt. Gratulálok a szombathelyieknek a győzelemhez.”

Lány U20, Torma Ágnes Országos Bajnokság, III. osztály, Nyugat, alapszakasz, Zalaegerszeg
13.00: UNI Győr SZESE – ÉDRA-Tata
15.00: ZTE Röplabda Klub – ÉDRA-Tata

Fiú U15, Tatár Mihály Országos Bajnokság, I. osztály, alapszakasz, Székesfehérvár
10.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ – Fino Kaposvár ‘A’ 2:3
13.00: Szolnoki SPC – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ 3:1
MÁV: Vajda, Bajza-Málits, Füzék, Demény, Gál, Surányi, Péter, Kocsis, Hirt. Vezetőedző: Nagy Róbert.

Nagy Róbert, vezetőedző: „Jó mérkőzésen, még mindig idény eleji formát éreztem a somogyiaknál és nálunk is. Ez különösen a nagyobb nyitássorozatokon látszódott.” Jó mérkőzést játszottunk a Szolnok ellen is, amely érezhetően előrébb jár a csapatépítésben és nagyon jó fizikai képességekkel rendelkezik. Reméljük, a középszakaszban még kiélezettebb mérkőzést játszhatunk.”

Fiú U15, Tatár Mihály Országos Bajnokság, II. osztály, alapszakasz, Székesfehérvár
ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ – DEAC 0:3
PTE-PEAC – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’: Fehér B., Kapás, Kassai, Borók, Kovács M., Halász, Varga N. Székely, Huszár. Vezetőedző: Csizmadi András

Csizmadi András, vezetőedző: „Sajnos az első meccsen a csapat nem hozta azokat az alapokat, amiket gyakoroltunk. A második mérkőzés már jobban nézett ki, de sokat kell még gyakorolnunk, dolgozunk tovább!”

2022. október 9., vasárnap
Fiú U20, Dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Bajnokság, I. osztály, alapszakasz, Lovasberény
11.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia – KESI ‘A’
15.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia – VRCK

Lány U15, Dr. Kotsis Attiláné Országos Bajnokság, III. osztály, Nyugat-A-csoport, Tata
11.00: ÉDRA-Tata – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ 3:0
13.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’ – NYBRSE ‘A’ 0:3
15.00: NYBRSE ‘A’ – ÉDRA-Tata
ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘B’: Pallagi, Somos, Niederleitner, Farkas V., Ekler, Fehér K., Trampler, Brunner, Huszár, Kizlinger, Széplaki. Vezetőedző: Próderné Pálinkó Szilvia

Próderné Pálinkó Szilvia: „A tanulási folyamat kezdetén minden apró előrelépésnek is örülök, így annak is, hogy az első mérkőzésünk feléig lelkesen és összpontosítva játszottunk, szép támadásokat vezettünk. Sajnos utána szétesett a játékunk, amin nem tudtunk változtatni. A második mérkőzésen semmi sem sikerült a lányoknak, a nyitásfogadásunk, védekezésünk nagyon gyenge volt. Valójában még csak 2 hónapja van együtt a csapat, így még nagyon sok munka áll előttünk, és remélem, hogy a játékosok egy kis tapasztalatot szerezve bátrabban fognak játszani, mert ennél sokkal több van bennük.”

Lány U15, Dr. Kotsis Attiláné Országos Bajnokság, III. osztály, Nyugat-B-csoport, Budaörs
10.00: Emericus ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ 2:3
12.00: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’ – Petőfi SC Bonyhád 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ‘A’: Péntek K., Somogyi V., Botos-Jeskó Sz., Varga G., Kollár G., Somogyi N., Szücs Zs., Rézman E., Kiss H., Lendvai N. Vezetőedző: Horváth Virág.

Horváth Virág, vezetőedző: „Nagyon nehezen indult az első mérkőzés, úgy mondanám, hogy csak a mezek mentek fel a pályára, a csapat az öltözőben maradt. A második játszma végére feljavultak a nyitásaink, de ez még mindig kevés volt. A harmadik játszmában érkeztünk meg igazán a mérkőzésbe. Sikerült közel a jelenlegi tudásunk szerint játszani, és ez a lendület kitartott addig, hogy 2:0-ról 3:-2-re megnyerjük a mérkőzést. Mentálisan ez a győzelem nagyon sokat adott a csapatnak. A Petőfi SC Bonyhád csapatával szemben könnyed győzelmet arattunk, lehetőséget adva a cserejátékosoknak is.”

(Fotó: Kovács Mária és csapata)

Tetszett? oszd meg!