Utánpótlás sikerek után a felnőtt keretben

Az U21-es bajnokságban arany-, az U19-esben pedig ezüstérmes Ifjabb Tálos Péter a MÁV Előre SC-Foxconn felnőtt keretéhez csatlakozik. Az ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár fiatal röplabdázója az Extraligában pallérozódhat a 2022/2023-as idényben.

Ifjabb Tálos Péter mindössze tizenhat esztendősen kerül fel Dávid Zoltán élvonalbeli csapatához. Az előző szezonban tagja volt a magyar bajnoki címet nyerő U21-es székesfehérvári csapatnak, illetve az U19-es mezőnyben döntőbe jutó és végül ezüstérmet szerző gárdának. A nyitásfogadó négyesütő játékára az U17-es magyar válogatottban is számítanak.

„Tatán kezdtem el röplabdázni, majd tizenegy éves koromban leigazolt a Dág KSE, ahol négy szezont töltöttem. Tavaly igazoltam át a fehérvári MÁV Előre Akadémiához, ahol U17-ben hetedik, U19-ben második helyezést, U21-ben pedig bajnoki címet szereztünk. Mindhárom korosztályban remek volt a csapat és gyorsan sikerült beilleszkednem. Elképesztő öröm volt meghívást kapni a felnőtt keretbe tizenhat évesen, köszönöm ezt a lehetőséget Dávid Zoltánnak! A 2022/2023-as idényben az lesz a fő célom, hogy minél nagyobb mértékben fejlődjek és tudjak élni ezzel a nagy lehetőséggel.”

Köszöntük a MÁV Előre felnőtt csapatában és sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!