Válogatott meccsek színesítik a hétvégi programot

Női NB I-es csapatunknak idegenben, a férfiaknak otthon szurkolhatunk az előttünk álló hétvégén. Szombaton a MÁV Előre SC-Bericap az újbudai Szent Gellért Sportcsarnokba utazik a Kispest SE-hez, vasárnap a MÁV Előre SC-Foxconn fogadja a Szolnoki RK-t a Videoton Oktatási Központban. Az U17-es fiú válogatott is újra pályára lép, két akademistánkkal a soraiban.

A MÁV Előre SC-Bericap a női NB I Liga előző fordulójában veszítette el veretlenségét, a Gödöllői RC elleni rangadón. Jurij Melnyicsuk lányai tehát a második helyről várják a folytatást a kiegyensúlyozott mérleggel bíró, három-három győzelemmel és vereséggel jelenleg ötödik helyen álló Kispest SE ellen.

A MÁV Előre SC-Foxconn sem hibátlan már a férfi NB I Ligában, viszont eggyel több mérkőzést játszva vezeti a bajnokságot a Vidux-Szeged előtt. Hogy ez így is maradjon, azért vasárnap a Szolnoki Röplabda Klubot kell felülmúlnia Dávid Zoltán együttesének. Októberben a szolnokiak otthonában ez már egyszer sikerült, akkor 3:0-ára győzött csapatunk.

November 25. és 27. között Dabason edzőtáborozik az U17-es fiú válogatott, melynek keretébe meghívót kapott két akademistánk, Tálos Péter és Tepszis Ákos is. A válogatott Jókay Zoltán szövetségi kapitány vezetésével két mérkőzést játszik majd a férfi NB I Ligában a MEAFC-Miskolc, illetve a Dág ellen.

Női röplabda NB I Liga, alapszakasz

November 27., 18.00: Kispest SE – MÁV Előre SC-Bericap

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz

November 26., 19.00: U17 válogatott – MEAFC-Miskolc

November 27., 17.30: U17 válogatott – Dág KSE

November 28., 19.00: MÁV Előre SC-Foxconn – Szolnoki Röplabda Klub

Tetszett? oszd meg!