Vasárnap debütál vezetőedzőként Nagy Fanni

Hétfőn hírt adtunk róla, hogy Jurij Melnyicsukot Nagy Fanni váltja a női röplabda NB I Ligában szereplő MÁV Előre SC-Bericap vezetőedzői posztján. Az eddig is a klub kötelékében dolgozó fiatal edző már bizonyított az U21-eseknél, most a felnőtteket segíti a célok elérésében.

Hogy fogadtad a felkérést, könnyű vagy nehéz döntés volt? 
Meglepett a megkeresés, de mindenben szeretnék segíteni a klubnak és a csapatnak a kitűzött célok elérésében, ezért elfogadtam.

Már nem ismeretlen számodra a keret, milyen most a hangulat és hogy látod a kapcsolatod a játékosokkal? 
Tudom, nagy felelősséggel jár, de úgy érzem, jól tudtam a fiatalokkal dolgozni az U21-es meccseken, ezért remélem, ez ugyanígy fog tudni működni a továbbiakban a tapasztaltabb játékosokkal is.

Melyek az első teendőid a csapat vezetőedzőjeként? 
Elsősorban most teljesen össze kell hangolódnom a lányokkal, hiszen vasárnap már mérkőzésünk van. Egy hajtós, lelkes és végsőkig küzdő csapatot szeretnék látni a szezon hátralévő részében, mert tudom, hogy képesek rá.

Milyen stílusú játékot preferálsz, mennyi változást tervezel az eddigiekhez képest?
Több egyéni képzést szeretnék beiktatni az edzéstervbe, hiszen a csapat nagy része 20 év alatti és szükségük van technikai edzésekre, hogy még többet tudjanak fejlődni.

Nagy Fanni a MÁV Előre SC-Bericap vezetőedzőjeként vasárnap hazai pályán, a CoreComm-VESC ellen mutatkozik be a női NB I Liga alapszakaszban.

Tetszett? oszd meg!