Veszprémben is nyertünk

Folytatja győzelmi szériáját a MÁV Előre SC-Bericap NB I-es női röplabdacsapata, hiszen Jurij Melnyicsuk együttese ezúttal a CoreComm-Veszprémi ESC-t múlta felül három szettben.

Eddigi két mérkőzését egyaránt 3:0-ra megnyerő MÁV Előre SC-Bericap kiválóan kezdte veszprémi vendégjátékát, hiszen az első hazai pont után nem sokkal már 10:3-ra fordított, majd az első szettet remek játékkal, mindössze tizenhat perc alatt nyerték meg Sólyom Emeséék 25:10-re.

A második szettben viszont már nem volt ilyen könnyű dolguk, hiszen a hazaiak is többször vezettek, de a játékrész második felében megint Szilágyi Nárciszék voltak pontosabbak és 25:20-ra ezt a játszmát is behúzták.

A harmadik felvonásban kezdett a legjobban a házigazda, amely még 11:10-re is vezetett, de ekkor Jurij Melnyicsuk lányai megint megrázták magukat és ezt a szettet 25:17-re, a mérkőzést pedig 3:0-ra nyerték meg, így őrzik hibátlan mérlegüket az NB I-ben.

Női röplabda NB I, alapszakasz, 3. forduló
CoreComm-VESC–MÁV Előre SC-Bericap 0:3 (-10, -20, -17)
MÁV Előre SC-Bericap: Szilágyi N. 2, Kiss A. 14, Karnitskaya 8, Bortnikova 8, Sólyom 2, Szerencsés-Miklai 18. Csere: Kovács E. (liberó), Csabai, Sebestyén. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. A második és harmadik szettben a nyitásfogadásunk bizonytalanná vált, de szerencsére jó csapatmunkával megoldottuk a feladatot. A Veszprém jó csapat, idegenlégiósokkal, nem volt könnyű meccs, de segítettük egymást a pályán és így meg tudtuk nyerni a mérkőzést.”

A MÁV Előre SC-Bericap legközelebb november 7-én, vasárnap 15 órától lép pályára, amikor a TFSE-t látja vendégül a Videoton Oktatási Központban.

Tetszett? oszd meg!