Vigyázz, kész, rajt!

Megkezdi bajnoki szereplését a MÁV Előre-BERICAP NB I-es női és férfi csapata is az előttünk álló hétvégén. A tavalyi, félbeszakadt szezon után ismét bajnoki mérkőzésektől lesz hangos a székesfehérvári Jáky iskola tornacsarnoka.

A hölgyek kezdik a sort pénteken és szombaton. Előbbi nem bajnoki, hanem kupatalálkozó: Kamila Haase, Iva Durdanovic és a többiek ma este a Közgáz SC és DSK vendégeként lépnek pályára Budapesten. A párharc egy mérkőzésen dől el, vagyis aki nyer a 17 óra 30 perckor kezdődő összecsapáson, bejut az MK selejtezőből a nyolcaddöntőbe.

Női röplabda Magyar Kupa selejtező, péntek, 17:30
Közgáz SC és DSK – MÁV Előre-BERICAP

Farkas Mihály együttese egy nappal később a DSZC-Eötvös DSE, Derecske együttesét fogadja 17 órai kezdéssel a Deák Ferenc utcai csarnokban.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, szombat, 17:00
MÁV Előre-BERICAP – DSZC-Eötvös DSE, Derecske

A Gelencsér Balázs által irányított férfi alakulat vasárnap (miután az első fordulóbeli, idegenbeli bajnokit elhalasztották az ellenfél kérésére – a szerk.) 16 órától látja vendégül a Sümegi RE-t, ugyancsak a Jáky-ban.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, vasárnap, 16:00
MÁV Előre-BERICAP – Sümegi RE

Mindkét találkozó nyílt kapus lesz, azonban a szájmaszk használata kötelező. A belépés továbbra is ingyenes a MÁV bajnoki mérkőzéseire. A találkozókról a Fehérvár Volley Facebook-oldalán élő stream-et adunk teszt jelleggel.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!