XIX. Horváth Károly Emléktorna

Felkészülési tornánk névadója az a Horváth Károly, aki 1996-tól haláláig időt és pénzt nem sajnálva egyesületünk mellett állt. A MÁV ELŐRE SC (idei médianevén MÁV Előre SC – BERICAP) a 2018-2019 bajnoki szezonban történetének egyik legnagyobb sikerét érte el.

Férfi csapatunk a magyar bajnokság I. osztályának 6. helyét szerezte meg. Női csapatunk pedig veretlenül jutott fel a magyar bajnokság I. osztályába, ezzel Magyarországon egyedülálló módon, egyetlen klubként mind a férfi, mind a női NB I-ben szerepel csapatunk.

Mérkőzések időpontjai: 2019. 09. 21. 9 órától – 2019. 09. 22. 15 óráig

Lebonyolítás: A csapatok két hármas csoportba kerülnek kisorsolásra. A csoportmeccsek két helyszínen kerülnek megrendezésre. A csoportmérkőzések után minden csapat az MKOSZ csarnokban folytatja a versenyt. Három szettig tartanak a mérkőzések. Minden nyert szett egy pontot ér. Pontegyenlőség esetén a szettkülönbségeket és a pontokat vesszük figyelembe, majd az egymás ellen elért eredményeket. A csapatok kupa és érem díjazásban részesülnek.

Helyszín: Jáky József Szakgimnázium tornacsarnoka (8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc utca 11.) és MKOSZ Edzőközpont (8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50/b). Előbbi csak szombaton, utóbbi szombaton és vasárnap is helyszín lesz.

Tetszett? oszd meg!