Sima hazai győzelem

A MÁV Előre SC-Bericap három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában.

Esélyeshez méltó módon kezdte a mérkőzést a MÁV Előre SC-Bericap, amely egy 7:0-s rohanással nyitott, majd 17:4-es előnyben is volt, végül 25:11-re hozta az első szettet. A második játékrészre magához tért a Budaörs, a vendégek szorosabbá tudták tenni a meccset, ám ezzel együtt sem sikerült megnyerniük a szettet, aminek a vége 25:21 lett a MÁV Előre javára. A harmadik játszmában is érvényesült a papírforma, ezt az etapot Jurij Melnyicsuk lányai 25:17-re nyerték, így összesítésben 3:0-s győzelmet arattak. 

A mérkőzésen kezdőként mutatkozhatott be csapatunk egyik új szerzeménye, a Kaposvártól szerződtetett Tóth Jázmin. 

Női röplabda NB I Liga, alapszakasz

MÁV Előre SC-Bericap – Budaörsi DSE-Emericus 3:0 (11, 21, 17)

Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár. Vezette: Kiss Z., Hegedüs.

MÁV: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Kiss L., Tóth J., Csabai. Csere: Kovács (liberó), Sebestyén, Sántosi-Tóth. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

BDSE: Pisák F., Horváth P., Jakab, Tóth L., Pisák L., Hernády. Csere: Ujvárosi B. (liberó), Horváth I., Vincze, Merza, Futsek. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Sok idő telt el, két hónapig nem volt mérkőzésünk. Több játékosunk beteg, van sérültünk is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Fontos volt ez ilyen hosszú kihagyás után.”

Tetszett? oszd meg!