A kupában és a bajnokságban is lesz jelenése a férficsapatnak

Két mérkőzést is játszik a héten a MÁV Előre SC-Foxconn. A férfi röplabda Magyar Kupában Miskolcon, az Extraligában Székesfehérváron lépnek pályára Szentesi Bálinték.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonását a MEAFC-Miskolc otthonában játssza a MÁV Előre csütörtök este. A hazai bajnoki pontvadászatban, szombaton lesz érintett Dávid Zoltán csapata, amely azt a Debrecent fogadja kora este, amelyet a szezon első fordulójában, idegenben már legyőzött.

„Miskolcra mindenképpen a győzelemért utazunk.Tudjuk, mindig nehéz egy alacsonyabb osztályban szereplő csapat ellen a legjobb tudásunkat hozni, de ha kellően fegyelmezett lesz a játékunk és betartjuk a taktikát, nem lehet kérdés, hogy győztesen hagyjuk-e el a pályát” – nyilatkozta Szentesi Bálint, a MÁV liberója. „A DEAC ellen is egyértelműen 3 pontot szeretnénk szerezni. Utóbbi mérkőzéseken sajnos nem úgy jött ki a lépés a végjátékokban, ahogy szerettük volna. Sok volt a ki nem kényszerített hiba, de meccsről meccsre fejlődtünk és a hazai pálya is mellettünk szól” – folytatta előzetes véleményét a székesfehérvári röplabdázó.

2022. 11. 17., csütörtök, 19:30, Miskolc
Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
MEAFC-Miskolc – MÁV Előre SC-Foxconn

Élő eredménykövetés ITT.

2022. 11. 19., szombat, 18:30, Székesfehérvár
Férfi Extraliga alapszakasz, 8. forduló
MÁV Előre SC-Foxconn – DEAC

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!