A rutin és tudás diadala

A magyar senior válogatott végső győzelmével zárult az Alba Régia Férfi Senior Röplabda Gála. A péntektől vasárnapig lezajlott székesfehérvári tornán az Alba Line végzett a második helyen. A négycsapatos verseny harmadikjaként a Felsőváros ifjúsági csapata végzett, negyedikként pedig a TSC Berlin zárt.

Zárónapi eredmények:

  • Felsőváros-Berlin 2:1
  • Senior válogatott-Alba Line 2:1

Végeredmény:

  1. Magyar senior válogatott
  2. Alba Line
  3. Felsőváros ifi
  4. TSC Berlin

IMG 1985

Nagy Róbert szervező elmondta, hogy az első visszajelzések alapján van igény a folytatásra, ezért bízik abban, hogy jövőre ismét megrendezhetik ezt a nemzetközi senior megméretést. Soós István, a kupagyőztes senior válogatott tagja örült a kezdeményezésnek, és hogy részt vehetett rajta csapatával. Soós hozzátette, reméli, 2018-ban újra röplabdázhatnak a seniorok ezen az Alba Régián, mert jól érezték magukat és elégedettek voltak a szervezéssel is.

A kupa különdíjait Király Zsolt (magyar senior válogatott), Györök Zoltán (Alba Line), Takács Milán (Felsőváros) és Torsten Rusbült (Berlin) vehették át.

Az Alba Régiát a Jáky szakközépiskola tornacsarnokában tartották. Az eseményről készült fényképek és videók megtekinthetők a Fehérvár Volley Facebook-oldalán.

Tetszett? oszd meg!