Dominikai szélső ütőt igazoltunk

Massiel Matos a MÁV Előre SC-Foxconn játékosa lesz a 2023/2024-es idényben. A Dominikai Köztársaságban született röplabdázó először játszik Magyarországon.

A 25 éves és 188 cm magas játékos a legutóbbi szezont a francia Levallois Sporting Club-nál töltötte, de korábban játszott Spanyolországban, Olaszországban és az Amerikai Egyesült Államokban is.

„Elsődleges célom, hogy segítsem a csapatot napról napra fejlődni és jobbnak lenni, ezáltal pedig annyi mérkőzést megnyerni, amennyit csak lehetséges. Egyértelműen biztosítani akarjuk a helyünket az Extraligában, de ezen felül is szeretnénk sikereket elérni. Igaz, hogy a csapat átalakult, de úgy gondolom, hogy jó kezekben vagyunk a szakmai stábnak köszönhetően. Be fogjuk bizonyítani, hogy helyünk van a legmagasabb szinten és azon leszünk, hogy az ellenfeleink tiszteletét kiérdemeljük, illetve meglepjük azokat, akik esetleg alábecsülnek minket. Újdonsült csapattársaim közül még senkivel nem játszottam együtt korábban, de nyitott vagyok, szeretek új embereket, játékstílusokat megismerni és már nagyon várom a közös munkát.” — nyilatkozta a fehervarvolley.hu-nak Massiel Matos.

Üdv, Massiel a MÁV Előrénél, és sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!