Egyetlen győzelemre a klubtörténeti bronzéremtől

Az ötödik, mindent eldöntő mérkőzés következik a női röplabda Extraliga bronzpárharcában. A MÁV Előre Foxconn és a BRSE utolsó csatáját csütörtökön 18 órakor rendezik Békéscsabán. 

A harmadik helyért folyó harcban a Swietelsky-Békéscsaba kezdett jobban, utána azonban a MÁV Előre Foxconn nagyszerű játékkal fordított. A negyedik összecsapáson egy ötszettes thriller végén a BRSE visszavette a pályaelőnyt, így a bronzéremért hazai pályán harcolhat. 

A két együttes legutóbbi két találkozója egyaránt öt szettig tartott, és bár a tavalyi ezüstérmesnek kedvez, hogy saját szurkolótábora előtt játszhat, a játékosok fejében valószínűleg még élénken él a harmadik mérkőzésen elszenvedett vereség. 

Holnap minden eldől. Kétségkívül mindkét csapat a legjobbját akarja majd hozni. Az az együttes fog nyerni, amely meg tudja őrizni a kontrollt, és a túlfűtött érzelmek ellenére is kiegyensúlyozott, minőségi játékot tud hozni. Agresszívan, hezitálás nélkül, teljes elkötelezettséggel – így akarunk játszani ezen a mérkőzésen. Éhesek vagyunk a sikerre. Nehéz küzdelem lesz, de az utolsó pillanatig harcolni fogunk, hogy elérjük a klubtörténeti bronzérmet” 

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.

A mérkőzést a Hunvolley TV élőben közvetíti.


Női röplabda Extraliga bronzpárharc – 5. mérkőzés

2024.04.25. csütörtök 18:00 – Békéscsaba Városi Sportcsarnok

Swietelsky-Békéscsaba – MÁV Előre Foxconn 

Tetszett? oszd meg!