Gyászolunk

Mély fájdalommal búcsúzunk Horváth Károlytól, az Alba Line Röplabda Klub alapítójától és támogatójától. Karcsi nem „csak” Támogató, alapító, és a székesfehérvári röplabdasport segítője volt, hanem minden helyi röplabdás BARÁTJA is.

Együtt volt velünk mérkőzéseken, mikor vesztettünk, és velünk volt, amikor veretlenül megnyertük az NB II-es felnőtt férfi bajnokságot, s feljutottunk az NB I-be. Végig szurkolta a döntőt Dorogon. Végig izgulta a Magyar Kupa szerepléseinket, amikor a Dunaferr SE ellen sikerült egy szettet elvenni, és még sorolhatnám a sok együtt átélt nagy csatákat, melyek után hetekig ez volt a sztori, mindenkinek újságolta és mérhetetlenül boldog volt. Függetlenül a meccs eredményétől és a csapat tabellán elfoglalt helyétől.

Amikor beállt közénk játszani, büszkék voltunk, hogy olyan elnökünk van, aki ténylegesen szereti űzni e remek sportágat. Számos olyan közösségi programra is velünk tartott, ahol nem csupán röplabdáról volt szó, hanem baráti beszélgetésekről, emberi kapcsolatokról. 

Az utánpótlás csapatainkra mindig nagyon büszke volt: „ez a legfontosabb, ezt sose hagyjuk abba!” figyelmeztetett folyamatosan.

Karcsi! Sosem feledem szavaid, amit állandóan mondtál, mikor az irodádban ültünk és beszélgettünk: „Nem az a fontos, hogy mit tud, hanem, hogy milyen ember.”

Isten Veled drága Barátunk!

Nagy Róbert elnökhelyettes, Kodolányi FRKE

Tetszett? oszd meg!