Győzelemmel kezdtük az új szezont

Remekül kezdte a férfi röplabda NB I Liga alapszakaszát a MÁV Előre-Foxconn, hiszen Dávid Zoltán együttese sima első és szoros második, illetve harmadik szett után győzött a Szolnoki RK vendégeként 3:0-ra.

Bemutatkozott tétmérkőzésen a MÁV Előre-Foxconn, amely kiválóan kezdte a Tisza-parti mérkőzést, miután Balázs Bálinték hamar elléptek 10-3-ra, majd 17-5-re, végül az első játszmát 25-11-re nyerték meg.

A második szett eleje már valamivel szorosabban alakult, de 4-3 után 14-8-ra fordítottak Kholman Norberték és bár a játékrész hajrájában visszajött három pontra is a Szolnok, ezt a felvonást 25-20-ra húzták be a fehérváriak.

A harmadik szettet ismét a MÁV Előre kezdte jobban, de hiába tartott sokáig a kezdeti ötpontos különbség, 20-20-nál beérte a fehérváriakat a Szolnok. A vendégek azonban remekül hajráztak és az utolsó öt pontot megszerezve (25-20) 3:0-ra nyertek az NB I első körében.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 1. forduló
Szolnoki RK – MÁV ELŐRE SC-Foxconn 0:3 (-11, -20, -20)
Szolnok, Tiszaliget, Városi Sportcsarnok. V.: Csizmarik, Villás
MÁV Előre-Foxconn: Kholman 2, Deliu 2, Doda 13, Ambrus 2, Boa 9, Balázs B. 12. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Kulcsár A. 3, Salazar 2, Tóth K. 3. Vezetőedző: Dávid Zoltán

Dávid Zoltán vezetőedző: „Örülök az győzelemnek, szépen játszottak a fiúk. Az első szettben 18-5-ös vezetésnél úgy voltam vele, hogy mindenkinek szeretnék játéklehetőséget adni, ez így is volt! Gratulálok a srácoknak!”

Tetszett? oszd meg!