Három győzelem az NB II-ben

Szombaton egy, vasárnap két győzelmet aratott a Felsőváros MÁV Előre az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban. Az aktuális fordulót Székesfehérváron, a Jáky József Szakközépiskola tornacsarnokában rendezték.

A Gazsi Péter játékos-edző által irányított csapat az első nap kiélezett csatát nyert meg a SZESE Győr ellen 3:2-re, majd a bajnokság esélyese, a Szeged verte meg a Felsőváros MÁV Előrét 3:0-ra. Másnap először a nyíregyházi GLP SE ellen léptek pályára Neukum Gáborék, és győztek 3:0-ra. Mint ahogy a ZTE RK elleni, utolsó találkozójukat is megnyerték a fehérvári fiúk 3:0-ra.

„A csapat kisebb hullámvölgyeket leszámítva összeszedetten játszott a hétvége minden mérkőzésén. Vasárnap mindenki lehetőséget kapott, kipróbáltunk több felállást is, jól reagálták le a fiúk a váratlan változtatásokat. A jövőre nézve ez különösen fontos. Köszönöm a csapat nevében is a lelkes buzdítást a nézőknek!” – értékelt Gazsi Péter, aki játékosként és edzőként is segíti az együttest.

Székesfehérvári eredmények:
Felsőváros MÁV Előre – SZESE Győr 3:2 (22, –23, 19, –21, 12)
SZTE EHÖK SE – Felsőváros MÁV Előre 3:0 (23, 18, 15)
GLP SE – Felsőváros MÁV Előre 0:3 (–14, –27, –14)
Felsőváros MÁV Előre – ZTE RK 3:0 (21, 22, 14)

A csapat tagjai: Neukum, Damsits, Nagy B., Halász, Nagy Á., Gazsi Zs., Gazsi P., Takács, Lengyel, Arató, Sziládi, Szőke, Földes. Játékos-edző: Gazsi Péter.

Tetszett? oszd meg!