Hazai pályán dől el a továbbjutás sorsa! 

A MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata az Extraliga negyeddöntő utolsó mérkőzésén hazai környezetben fogadja a Fatum-Nyíregyházát kedden 17 órakor. 

Az idegenbeli sikerrel a fehérváriak kiharcolták, hogy a VOK Sportcsarnokban dőljön el a továbbjutás sorsa. Jelenleg az összesített eredmény döntetlen, azonban az utolsó két összecsapást a MÁV Előre nyerte, így a visszanyert pályaelőny mellett a lélektani előny is náluk van. 

„Nagyon szeretnénk a legjobb négy közé jutni, és ezért mindent meg is fogunk tenni az utolsó mérkőzésen. Nehéz meccsre számítok, ahol az érzelmek dominálni fognak, de a győzelemhez az érzelmek helyén kezelésére lesz szükség. A szezon során végig keményen dolgoztunk ezért a pillanatért, hogy amikor elérkezünk ide, készen álljunk. Úgy érzem, hogy készek vagyunk elérni az álmainkat, de ehhez nagyon nagy szükségünk lesz a szurkolóink buzdítására is!

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.

Minden kedves szurkolónk buzdítására szükség lesz, a mérkőzésre IDE KATTINTVA vagy kezdés előtt egy órával a helyszínen vásárolhatsz jegyet. 


Női röplabda Extraliga, negyeddöntő 5. mérkőzés

2024.03.05. kedd 17:00, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Fatum-Nyíregyháza

A mérkőzést a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Tetszett? oszd meg!