Hazai pályán fejezzük be az alapszakaszt

A MÁV Előre Foxconn a Dág KSE csapatát fogadja a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában szerda este. 

A székesfehérvári alakulat már két fordulóval ezelőtt bebiztosította második helyét a tabellán, így az utolsó mérkőzéseken Adrian Pricop ideiglenes vezetőedző igyekezett mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. A keret tagjai minden alkalommal kiváló játékkal hálálták meg a bizalmat. 

A soron következő ellenfél a pontvadászat nyolcadik helyén álló Dág, amely számára a találkozó korántsem tét nélküli. A vendégek egy idegenbeli győzelemmel akár meg is előzhetik a szintén 29 pontos Kecskemétet, ha az vereséget szenved a Szeged ellen. 

Ezen a mérkőzésen is meg szeretném adni a lehetőséget a játékosoknak a bizonyításra. Az Extraliga ezen szakaszában mindenkinek fontosak a játékpercek. A kezdő hatosnak a ritmus megőrzése, a csereként beállóknak pedig azért, hogy megmutathassák fejlődésüket, és a rájátszás során élesen szállhassanak be a mérkőzésekbe. Úgy vélem, hogy újabb szórakoztató összecsapás áll előttünk. Szeretettel várunk minden szurkolót az utolsó bajnokira az alapszakaszban” 

– nyilatkozta Adrian Pricop, a MÁV Előre Foxconn ideiglenes vezetőedzője a mérkőzés előtt. 

A MÁV Előre Foxconn – Dág KSE mérkőzésre IDE KATTINTVA, vagy a mérkőzés előtt a helyszínen vásárolhatsz jegyet.


Férfi röplabda Extraliga, 22. forduló

2024.03.06. szerda 19:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Dág KSE

Tetszett? oszd meg!