Jászberényből is győztesen tértünk haza

A veretlen MÁV Előre SC-Bericap érvényesítette a papírformát a nyeretlen Jászberény VolleyballTeam ellen a női röplabda NB I Liga alapszakaszának ötödik fordulójában.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Jurij Melnyicsuk lányainak nem okozott különösebb gondot a jászságiak otthonából elhozni a bajnoki pontokat. Szerencsés-Miklai Zsanették az első játékrészben csak tizenkettő, a második felvonásban tizenöt, a harmadik periódusban pedig tizenhárom pontot engedélyeztek ellenfelüknek, így végül szettveszteség nélküli győzelmet arattak. A csupán ötvenhét perc alatt elért 3:0-s sikerrel a MÁV Előre SC-Bericap tovább őrzi veretlen mérlegét a bajnokságban.

Női röplabda NB I, alapszakasz, 5. forduló
Jászberény VolleyballTeam – MÁV Előre SC-Bericap 0:3 (-12, -15, -13)
Bercsényi úti Játékcsarnok, Jászberény. Vezette: Villás, Kulcsár.
MÁV Előre SC-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Kiss L., Bortnikova, Szilágyi. Cserék: Borostyán, Csabai, Sebestyén, Sántosi-Tóth, Kovács (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Fontos volt a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-mérkőzés után, hogy rendbe rakjuk magunkat fejben és megszerezzük a győzelmet. A következő találkozóra kell koncentrálunk, ami hazai pályán a Gödöllő ellen lesz. A célunk ugyanaz, mint ma, a győzelem elérése.”

Tetszett? oszd meg!