Kholman Norbert

2011-ben kezdtem a röplabdát Dunaújvárosban, Kelemen István edzőnél, majd később kerültem Tomanóczy Tiborhoz. Eközben serdülő játékosból NB I-es kerettaggá váltam és végig szerepeltem a korosztályos válogatott csapatban. Az utánpótlásban (serdülő, ifi, junior) többször is bajnokok lettünk a Dunaferr SE együttesével.

Tavaly a szolnoki gárdát erősítettem center poszton, idén pedig Székesfehérváron szeretnék bizonyítani. Hallottam Németh Ödön edzői és játékos pályafutásáról. Mivel a mester is többnyire centert játszott, ennek reményében jöttem ide, hogy belőlem is jó centert faragjon. A csapat nagy részével már játszottam együtt a Dunaferrnél, illetve a korosztályos válogatottban, így nem volt nehéz beilleszkedni.

Ha lehet ilyet mondani, egész jó hangulatos csapatunk van. Remélhetőleg jó eredményekkel is számolhatunk majd a bajnokság alatt. Szeretném, ha az ötödik helyet elérnénk idén. Úgy gondolom, hogy ez el is várható tőlünk. Szeretnék sokáig a sportnál maradni. Ameddig tudok, játszani akarok, hisz ez egy remek sport. Utána pedig gyógymasszőrként képzelem tovább a jövőmet.

Tetszett? oszd meg!