Közel álltunk két játszma megnyeréséhez

A MAFC-BME otthonában lépett pályára a MÁV Előre SC az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 2. fordulójában. A fehérvári alakulatnak megvolt az esélye nyerni az első két szettben, végül mégis 3-0-s vereséget szenvedett.

A két gárda nemrég még a Horváth Károly Emléktornán csapott össze a felkészülés jegyében. Akkor a hazai közegben szerepelt MÁV Előre SC 3-0-ra tudott nyerni. Az NB I második napján azonban nem sikerült megismételni a korábbi teljesítményt. Hiába vezetett az első játékrészben 12-3-ra és a másodikban 20-16-ra is a MÁV, a fővárosiak mindkétszer fordítani tudtak és végül a győzelmet is megszerezték. A harmadik felvonásban már simábban nyertek a hazaiak és nem forgott veszélyben a sikerük.

Nagy Róbert elnök: „Sajnos a végjátékot nem bírtuk ma, pedig többször is sanszunk volt nyerni. A nyitásfogadásainkkal sok problémánk volt, és ezekből a hibákból nem is tudtunk hatékonyan támadásokat építeni.”

NB I, 2. forduló:
MAFC-BME – MÁV Előre SC 3-0 (19, 24, 15)
MÁV: Tóth A., Németh Zs., Stefanovics K., Halász K., Balogh P., Neukum G. Csere: Nagy Á. (liberó), Takács M. (liberó), Nagy B., Szőke Z., Náhol G. Vezetőedző: Németh Ödön.

Tetszett? oszd meg!